READING

Book Cover Tee in Fabulous Las Vegas

Book Cover Tee in Fabulous Las Vegas

deschidere mare

deschidere 2

Cineva spunea ca totul se intampla cu un motiv.

In noiembrie 2014 am luat decizia de a pleca din Romania in America, pentru a invata ceva nou si pentru a trai pentru o vreme intr-un oras total diferit de Bucuresti: Las Vegas.

Unii spun ca a treia oara e cu noroc. Pentru mine a fost a patra oara in Vegas. Lasand la o parte glumele auzite inainte de plecare – “Avi o sa aiba o masa de ruleta la gradinita”, etc, etc, Las Vegas-ul in care am locuit din aprilie si pana in prezent este ca orice oras obisnuit. La o distanta de 15-20 de minute de Strip-ul cel zgomotos prezentat in filme, vegasienii muncesc, merg la scoala & facultate, se distreaza iar seara merg la piscina, sa se racoreasca dupa cele 45 de grade de peste zi.

Eu am ajuns la Institutul de Arta din Las Vegas. Aici i-am cunoscut pe Sara Brinckerhoff, (decan) si pe Hugo Chinchilla (cel care se ocupa de dosarele de inscriere), care m-au invitat la un eveniment la care veneau sa vorbeasca cei de la Las Vegas Fashion Council. Am mers la eveniment si m-am intalnit cu Hiwote Berhanu, blogger & Presedinta Consiliului Studentilor. I-a placut jacheta mea din colectia Les Vampires 1o9 si am inceput sa vorbim. M-a invitat sa le vorbesc studentilor din experienta mea in PR-ul de moda din Romania si am cunoscut cativa studenti talentati.

Apoi Mircea mi-a spus intr-o zi: “Auzi, dar de ce nu ai face Book Cover Tee aici?” “De ce nu?”.

Si asta am facut. Book Cover Tee, editia cu numarul 7, in Las Vegas, unde i-am gasit repede pe cei de la Animal Foundation, care salveaza animale abandonate si au mereu nevoie de donatii.

Am facut repede lista invitatilor: Carrie Carter Cooper, cea care a infiintat Fashion Council of Nevada; Tina Mion, o artista contemporana pe care am cunoscut-o in timpul incursiunii pe Route 66 (este proprietara hotelului butic La Posada, din Winslow); Ray Angry, keyboardistul de la The Roots, pe care il reprezinta prietena mea din Los Angeles, Anaida Cialikian, si ea invitata in proiect; Mihai Nicodim, cunoscut in Romania (are Galeria Nicodim in Bucuresti si in Los Angeles); echipa Stitch Factory (Jen Taler, Leigha Bowser & Rachel Herring, gazdele evenimentului). Fiecare mi-a spus care este cartea preferata iar Atiya Clemente si Rheme Ragasa, doi dintre studentii de la Art Institute au creat copertele.

Pentru catering ne-am dus la Vegenation, unul dintre cele mai cool locuri din Downtown Las Vegas. Iar pentru achizitionarea tricourilor si imprimare am primit donatia de la Mircea.

De layout-ul invitatiei s-a ocupat un alt student, Gedalya Y. Krycer, http://gedalyakrycer.com, cu cel al afisului si al cartolinelor postale m-a ajutat talentatul meu prieten Cristian Grigorie, http://aquestion.ro si cu fotografiile de la eveniment, un alt student, David-Lee Pulga, www.DLeeFilms.com

Nu am avut cum sa facem sedinta foto cu toti protagonistii, dar tricourile au fost expediate si in curand ii veti vedea fotografiati cu cartile lor purtabile.

Important este ca s-au strans bani la eveniment pentru Animal Foundation. Si toata lumea s-a simtit bine, relaxata, intr-o dupa amiaza de august care s-a incheiat cu o ploaie torentiala (ceva rar in Las Vegas).

Pana la anul, cand “Book Cover Tee goes art” impreuna cu o lista de artisti contemporani si galeristi, reprezentati prin coperte create de catre studentii UAD & o editie Book Cover Tee pe tipar Molecule-F (avem treaba), iata lista titlurilor de anul acesta:

Book Cover Tee Las Vegas Tshirts artworks

 1. Tina Mion, artist contemporan si restaurator de hoteluri (proprietara hotelului La Posada din Winslow, Arizona). (layout creat de Rheme Ragasa – “The Visible World”, Mark Slouka
 1. Carrie Carter Cooper, fondator si presedinte Las Vegas Fashion Council (layout creat de Atiya Clemente) – “The cat in the hat”, Dr. Seuss
 1. Ray Angry, compozitor, keyboardist & producator musical (il puteti vedea la Tonight Show, canta impreuna cu The Roots), – layout creat de Rheme Ragasa – “The Alchemist”, Paulo Coelho
 1. Mihai Nicodim, Nicodim Gallery L.A. & Bucuresti (layout creat de Rheme Ragasa), “The Sum of All Fears”, Tom Clancy
 1. Echipa Stitch Factory (layout creat de Rheme Ragasa) –

“The Great Gatsby”, F. Scott Fitzgerald

 1. Anaida Meline Cialikian, Artist Relations la Bobby Womack & Co. (layout Atiya Clemente) – “The Kybalion”,

Tarcher Cornerstone Editions

 1. Eu mi-am ales cartea “Mistress of Modernism. The life of Peggy Guggenheim” a lui Mary V. Dearborn, un omagiu adus uneia dintre cele mai remarcabile femei ale secolului 20, nascuta pe taram american.

                           

A, da, si Book Cover Tee are acum si site, aflat intr-o continua schimbare. In curand si magazinul online.

Pe curand, dragilor, si cititi, cititi. Este minunat.

almost ready for Book Cover Tee 7 event

almost ready for Book Cover Tee 7 event

 

Atiya Clemente and her book cover for Carrie Carter Cooper favorite book, The cat in the hat

Atiya Clemente and her book cover for Carrie Carter Cooper favorite book, The cat in the hat

Rheme Ragasa and the book cover of The Alchemist, Ray Angry favorite book

Rheme Ragasa and the book cover of The Alchemist, Ray Angry favorite book

Atiya Clemente, Noemi Meilman, Rheme Ragasa, Hiwote Berhanu

Avi coloreaza plicurile

Avi coloreaza plicurile

 

Avi si Mircea, my dream team

Avi si Mircea, my dream team

 

cu Hiwote Berhanu, Leigha Bowser si Jen Taler, Stitch Factory

cu Hiwote Berhanu, Leigha Bowser si Jen Taler, Stitch Factory

 

Cu Rachel Herring si Leigha Bowser, o parte din echipa Stitch Factory

Cu Rachel Herring si Leigha Bowser, o parte din echipa Stitch Factory

 

Vegenation wonderful team

Vegenation wonderful team

 

Chris, Animal Foundation & I

Chris, Animal Foundation & I

 

wonderful people for Book Cover Tee Las Vegas

wonderful people for Book Cover Tee Las Vegas

 

people and tees 1

people 2

people 3

people 4

The Animal Foundation

final material

final 2


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

 1. Atena

  23 August

  Felicitari, Noemi! Imi place foarte mult ideea ta de book cover tee si mai ales ce carti ai ales de data asta.
  Am vizitat muzeul Peggy Guggenheim din Venezia si m-a impresionat foarte mult ce am aflat despre ea de la ghidul muzeului. Exista la momentul respectiv si o expozitie a operelor lui Brancusi si am invatat putin de la ghid cum sa interpretam operele de arta moderna. Foarte interesant! O sa caut si cartea. Pare o femeie exceptionala!
  Astept magazinul online for the tees!

  Mult succes in continuare!
  Atena

 2. Carmen Sohorianu

  4 September

  Are you really a human? You make every thing go smoothly… Te admir pana la stele, imi esti inspiratie de cand mi-am pierdut lumea.. As face voluntariat pentru tine, just put me up to work.. Beautiful soul!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here