It’s all about Baz

deschidere mare

Astazi scriu despre cel mai nou spectacol pus in scena in Las Vegas: “For the record: Baz”, un omagiu adus regizorului australian de catre un grup de artisti minunati.

Timp de o ora si jumatate, clubul Light de la parterul hotelului casino Mandalay Bay din Las Vegas se transforma intr-un cabaret ce aminteste de “Las Vegas golden age”, in care spectatorii stau confortabil la mese in timp ce artistii canta si danseaza intr-o poveste melanj a trei dintre filmele celebre ale lui Luhrmann:“Romeo & Julieta”, “Moulin Rouge”si “Great Gatsby”. 11 artisti in continua miscare, 6 instrumentisti, un spectacol care iti doresti sa nu se mai termine. Asta inseamna cabaretul post-modern de secol 21, un show pe care vi-l recomand in caz ca ajungeti in Las Vegas sau in Los Angeles.

1

2

Seria de spectacole “For The Record” a inceput in Los Angeles, acum 10 ani, cand Anderson Davis si Shane Scheel, care detineau o agentie de talente, au facut echipa cu coreograful Spencer Liff si au adunat in jurul lor un grup de artisti talentati, multi dintre ei scoliti la prestigioasa Juilliard sau care s-au remarcat in concursurile de tinere talente. Au inceput intr-un restaurant (care acum nu mai exista) din cartierul La Cienega din efervescentul West Hollywood, iar tema principala este melanjul dintre film si muzica. “Tarantino”, “Scorsese”, “The Coen Bros”, toate realizate sub forma Supper Club Shows. Spectacolele For The Record au avut succes si in prezent au loc in diverse cluburi si sali de concert cool din Los Angeles, cu cronici excelente. Si da, mai nou, For The Record face show in Vegas.

Despre actorii din “Baz” va invit sa cititi pe site-ul oficial al spectacolului. Multi dintre ei au jucat pe Broadway, au band-urile proprii, au dansat si cantat cu nume celebre din industrie. Si fac spectacol cu o bucurie extraordinara. Am avut locuri foarte aproape de scena si le vedeam bucuria din priviri. Le place ceea ce fac, seara de seara, de la orele 20:00. Si sunt foarte buni. (#BazVegas / @BazLasVegas)

Ladies & Gentlemen, mergeti sa vedeti “Baz”. For the record: merita. Aici gasiti toate detaliile despre companie.

 

surse de inspiratie foto: arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here