Sunt Noemi. Unii prieteni imi spun Noe. Sau Neo. Sau Nomi. Neomi. Sau No. Raspund la toate aceste nume.

Mi se mai spune si ,,Noemi connecting people’’. Tocmai de aceea am facut o rubrica pe blog cu acest nume, unde puteti sa postati orice intrebare legata de un eveniment pe care vreti sa il faceti sau o persoana pe care vreti sa o cunoasteti in vederea unui proiect. Sau despre un loc in care va pregatiti sa mergeti si vreti recomandari despre restaurante, cluburi sau mici ,,urgente cosmetice’’.  Sunt de parere ca asha se fac legaturile, firesc, fara ,,iti dau, imi dai’’.

Nu am facut acest blog cu intentia de creste numarul zecilor, sutelor de alte bloguri. Mai degraba m-am gandit sa colez aici un album cu tot ce imi place.

Imi plac: istoria unor branduri si oamenii din spatele lor; personajele care mi-au marcat copilaria si adolescenta; am o curiozitate speciala pentru urmasii unor personalitati ale istoriei si incerc sa descopar cu ce se ocupa acestia; a, si voi scrie aici despre cum am cunoscut anumiti oameni, mai mult sau mai putin cunoscuti, fara o ordine cronologica a perioadelor in care i-am cunoscut sau vreo ordine alfabetica.

Acest blog este un fel de Arca a lui Noe, in care am adunat tot ce imi place. Legat de Noe, este si o coincidenta fericita de nume, pentru ca Noe este personajul din Vechiul Testament  pe care il simpatizez cel mai mult. Cred ca a fost primul mare iubitor de animale din istorie. Iar legendele spun ca a fost si un bon vivant.

Sa incepem petrecerea, asadar, cu sticle, fum si alte celebrari.

Bio Noemi

M-am nascut la 6 decembrie 1972 in orasul natal al mamei mele, Braila.

Am trait pana la varsta de 16 ani si putin la Campina, orasul natal al tatalui meu si in care amandoi parintii au lucrat ca profesori.

In iulie 1989 am emigrat in Israel, unde am terminat liceul + am facut un an si 10 luni de armata (serviciu obligatoriu).

In septembrie 1993 m-am intors in Romania ca sa onorez o bursa primita din parte Fundatiei Culturale Romane (in Israel sunt membra a Uniunii scriitorilor, am publicat proza si poezie in revistele si culegerile de poezie al scriitorilor de limba romana de acolo, inca de la varsta de 17 ani). In Romania am castigat in anul 1988 premiul tineretii la concursul de poezie Nichita Stanescu de la Timisoara.

In Romania am urmat Facultatea de Drept (da, ce alegere), pentru ca la acea vreme imi doream sa devin procuror…in paralel cu facultatea m-am angajat la Ambasada Israel din Bucuresti unde am lucrat la Sectia Consulara din 1995 si pana in 2003. Anii de diplomatie mi-au placut mult, am invatat o multime de lucruri si am fost, printre altele si asistenta reprezentantului Interpol pentru Europa de Est, asa ca am trait cateva intamplari demne de filmele policier.

In 2003 m-am angajat la Saatchi & Saatchi, unde am fost PR Supervisor si am lucrat pentru P&G (Pampers, Ariel), pentru Toyota, cateva proiecte punctuale fashion si pentru un proiect PHARE de proprietate intelectuala.

In primavara lui 2006 am facut switch-ul catre Tabu, unde am lucrat ca brand manager pana in vara lui 2008 si ulterior am mai colaborat cu Tabu in calitate de PR & events advisor si am avut doua rubrici in revista si am scris news de life & style pentru site-ul revistei. A fost o perioada extraordinara din punct de vedere profesional, am avut norocul sa lucrez cu o echipa cum rar intalnesti in viata, oameni cu care mai colaborez si acum.

In iarna lui 2009 am lucrat in paralel si ca PR pentru conturile Cristalex Romania (Campari, Aperol, SKYY Vodka) si cu illy Romania – colaborare care a durat pana in iarna lui 2011.

In vara lui 2010 am inceput sa lucrez ca marketing manager pentru Cosmopolitan (pana in octombrie 2010) si ca Marketing pentru Harper’s BAZAAR, pana in primavara lui 2014. In prezent sunt colaborator Harper’s BAZAAR pe parte editorial.

In toamna lui 2010 am inceput sa lucrez ca PR si pentru the Place Concept Store si in paralel mai am doi clienti “protejati”: brandul romanesc 109 si Le Petit Indigent.

In primavara lui 2012 am lansat si blogul meu de placeri, www.placerileluinoe.ro si in vara 2012 am lansat proiectul Book Cover Tee (care continua, de doua ori pe an).

In primavara lui 2014 am lansat proiectul In Love with Magic Cities, care isi reinnoieste tiparele si orasele o data pe an.

In toamna lui 2013 m-am alaturat proiectului NAKED PR si predau, alaturi de Ana Bucur, tot ce am invatat in ultimii 11 ani despre Fashion PR.

Acum: colaborez si cu Antz Communications (mai ales pe teme de promovare de film), pe proiecte punctuale, scriu in fiecare joi pe blogul Cristinei Bazavan si in zilele de miercuri curatoriez cate o piesa a dorintei de pe Molecule-F si in general colaborez cu idei pe proiecte care imi plac, cu oameni pe care ii intalnesc si imi place “sa crosetez macrameuri creative.”

INSTAGRAM
follow me over here