READING

Monica Neagu citeste “Padurea norvegiana”

Monica Neagu citeste “Padurea norvegiana”

Editia Book Cover Tee 5 are trei coperte Murakami. Dupa coperta “In noapte” a Mihaelei Muresanu, astazi va prezint “Padurea norvegiana”, aflata deja pe lista lecturilor mele de toamna, cu o coperta gandita de Monica Neagu, redactorul sef al revistei Beau Monde.

Pe Monica o cunosc de ceva ani, fiind pe lista acelor redactori pe care m-am bazat mereu ca vin la evenimentele organizate de mine. In ultimii ani am avut cateva colaborari editoriale cu Beau Monde, una dintre revistele mele glossy preferate, cu o agenda culturala de exceptie.

Va invit sa parcurgeti raspunsurile Monicai Neagu la intrebarile mele.

Monica Neagu

Monica Neagu

De ce tocmai cartea asta?

Este prima carte din seria Murakami pe care am citit-o si cea care m-a facut un fan incurabil al universului sau atat de special.

 

Top 3 carti preferate.

Ooo, e greu sa nominez doar 3, dar incerc J : Michael Cunningham – By Nightfall; Virginia Woolf – A Room with a View; Irvin D. Yalom – Plansul lui Nietzsche.

 

Ce personaj de carte iti place cel mai mult?

Anais Nin: un personaj cat se poate de real si autentic in jurnalele sale.

 

Cu ce scriitor crezi ca semeni?

Nu stiu cu ce scriitor seman, dar pot sa-ti spun ca mi-ar fi placut sa fiu autorul unor masterpiece-uri precum Orele sau In cautarea timpului pierdut.

 

Daca nu ai fi lucrat la o revista de moda, ce ti-ar fi placut sa faci?

Daca nu as fi jurnalist, probabil as cocheta cu psihologia.

 

Si apropo padure, care este cea mai frumoasa padure in care ai fost pana acum?

Iubesc padurea – mai mult decat marea sau muntele – iar cea mai draga mie este cea de la  Varasti, o padure de stejari de langa satul bunicilor, unde imi petreceam nesfarsitele veri la tara.

 

________________________________________________

 

Cele 22 de coperte purtabile intr-o editie de 100 de tricouri pot fi achizitionate de pe http://www.molecule-f.com sectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, de la Carturesti, Galateca si in curand si la Libraria de Carte Engleza Anthony Frost si The Place X.

Pretul unui tricou este de 180 de lei.

Profitul  din vanzarea tricourilor  va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”, https://www.facebook.com/Iubirrre?fref=ts, un proiect http://red-panda.ro.

 

Le multumesc inca o data partenerilor mei, care au facut posibila o noua editie Book Cover Tee: Sephora Romania, Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs) si Philips.

Book Cover Tee 5 Tees au fost Ironed by Philips PerfectCare.

 

“Book Cover Tee” este cel mai iubit proiect. Este despre povestea  cartilor preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care sunt invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila, de doua ori pe an, vara si iarna.

 

Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori si de mine pe http://placerileluinoe.ro.

 

Va invit sa urmariti filmul de making of realizat de catre Maria Cirstea in studioul lui Vali Barbulescu intr-o zi ploioasa de vineri, mai exact in 27 iunie, cu o mare parte dintre autori.

Multumesc PERIPATETIC pentru muzica de fundal.

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYpPxTeNg&feature=youtu.be

 

 

hashtag: #bookcovertee5foriubirrre

 

Foto Monica Neagu: Radu Coman

 

Pe curand, cu o noua coperta si un nou autor drag.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here