Ne vedem la RFTB, 10-12 septembrie

In prima zi de toamna va anunt un eveniment drag mie: Salonul profesionist al industriei modei – Romanian Fashion Trends & Brands, aflat la cea de a treia editie. Evenimentul este organizat de Business Texin si Fashionandbeauty.ro in parteneriat cu Jolidon si Asociatia Culturala Pro Transilvania

RFTB va avea loc de aceasta data in Complexul Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei nr 198 A, langa Bursa Romana de Marfuri, intr-un spatiu incapator, cu sase saloane pentru expozanti, plus o parcare gratuita pentru vizitatori, de 300 de locuri.

Daca nu ati auzit inca de RFTB, desi ma indoiesc – este un eveniment bianual care ii aduce impreuna pe producatorii romani din industria modei – de la furnizorii de utilaje, materiale si accesorii si pana la designerii romani, comercianti, facultatile si scolile de profil si presa.

La prima editie, cea din toamna trecuta, au fost 71 de expozanti, 600 de vizitatori de profil, din Romania si din alte 10 tari, dintre care buyeri din Germania, Portugalia, Italia si Bulgaria. In aceasta primavara, printre buyerii prezenti la RFTB au fost Selgros, www.dailybrands.ro,  okazii.ro, Takko Fashion GMBH,  Swarovski, www.starshiners.com, Nissa, IC Companys, Diogen Bulgaria,  Vicmod,  Benrom SA,  Atmosphere,  Overseas, Secuiana, MoleculeF, Alomoda, Tuxedo Confession, Ade Internacional Excal, Fashion Holding GMBH, directorii generali de la Adesgo, Uco tesatura, Zara Design, Viada si Seroussi.

La editia din aceasta toamna, 10-12 septembrie se anunta un program interesant: expunerea colectiilor primavara-vara 2015 (confectii) si toamna-iarna 2015/2016 (tesaturi), salonul de tendinte pentru sezonul toamna/iarna 2015-2016, o lansare de carte si trei workshop-uri, in cadrul sectiunii “Let`s speak fashion!”

Ana Morodan

Ana Morodan

Aici va veti intalni cu Ana Morodan, unul dintre cei mai dragi bloggeri din Romania, www.anamorodan.com, desemnata in aceasta vara “Digital Diva of the Year”, o multitask lady, cum am numit-o eu. Ana va vorbi in cadrul workshop-ului despre construirea unui brand personal credibil, despre Do`s and Don’t`s in promovarea online si edorsment in moda romaneasca. Nu ezitati sa ii puneti intrebari, raspunsurile sale sunt foarte valoroase.

Mihai Cosmatchi

Mihai Cosmatchi

Cel de al doilea speaker este Mihai Cosmatchi, fost editor de moda, lector la Fudatia Calea Victoriei si fost atasat de presa la Institutul Francez din Bucuresti. Cu vaste cunostinte despre antropologie, muzeologie si management si politici culturale, Cosmatchi va tine un workshop pe care abia il astept, despre “Diferenta dintre moda si lux”, cu o prezentare a strategiilor celor mai importante grupuri financiare din domeniul modei.

Noemi Meilman - foto by Cristian Balint, June 2013

Noemi Meilman - foto by Cristian Balint, June 2013

Va veti intalni si cu mine la RFTB. Eu va voi prezenta un ABC-dar al PR-ului de moda si va voi vorbi cu mult drag despre fashion locavorism, pe care il practic deja de aproape 10 ani.

 

Pana in 10 septembrie, daca aveti intrebari, daca vreti sa aflati detalii suplimentare, va invit sa le scrieti prietenilor din microlista de mai jos, cu care va veti intalni la RFTB.

 

Ovidiu Buta – ovidiu.buta@fashionandbeauty.ro

Liana Martin – liana.martin@fashionandbeauty.ro

Lucian Diaconu – lucian.diaconu@businesstexin.ro

press@rftb.ro

Ne vedem, ne vedem, mai sunt 9 zile pana la RFTB septembrie 2014.

 

Surse de inspiratie foto: RFTB


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here