READING

8 lansari de colectii in vremuri de carantina

8 lansari de colectii in vremuri de carantina

deschidere material

Maine urmeaza sa iesim din carantina, dupa doua luni in care vietile noastre s-au schimbat.

Pana cand vom iesi din starea de urgenta si vom intra in starea de alerta, am adunat in acest material lansarile din perioada de carantina, intr-o ordine cronologica aproximativa.

Bon Bijou 1

Bon Bijou a lansat colectia Dali Tarot in data de 31 martie. Stiu cu exactitate data, pentru ca Adriana Chiper (partenera mea la The PR Station & cu mine trebuia sa ne ocupam de aceasta lansare, intr-o poveste superb gandita de catre Raluca Leafu, ownerul brandului. Imaginile de campanie semnate de @cristinacraciun (styling) si @christiantudose (foto) erau deja prelucrate, aveam totul pregatit.

Dali Tarot

Cele 10 amulete inspirate de cele 10 arcane majore ale lui Salvador Dali au fost lansate de Raluca in cadrul unui live duminical pe contul de instagram al brandului. Amuletele Temperance, Strength, The Star, The Sun, The Moon, The Lovers, Wheel of Fortune, The World, The Empress, The Magician sunt realizate din bronz placat cu aur de 24 karate.

Bon Bijou 2

Colectia Dali Tarot este completata de hanoracele realizate impreuna cu brandul Parlor. Colecția e disponibilă momentan exclusiv aici.

 

Bon Bijou cu Parlor

Ovidiu Muresanu

Pe 15 aprilie, Ovidiu Muresanu a lansat o noua serie “O”: Tricoul O.sa fie bine! Pentru fiecare tricou cumparat de pe @thestoriesofo sau @moleculef , un altul va ajunge la un voluntar, ca un gest de recunostinta din partea lui Ovidiu (si a unora dintre noi) pentru implicarea sa, in aceasta perioada. Ovidiu a fost inspirat de mesajul “Andrá Tutto Bene”, afisat la ferestrele Italiei, tara atat de afectata de pandemia Covid-19. Campania va continua atata timp cat in spitale sau in afara lor vor mai fi oameni care vor suferi de noul coronavirus sau sunt afectati in alt mod de această pandemie.

O sa fie bine

Tricourile sunt unisex, fabricate din bumbac organic si printate in Romania, cu sprijinul echipei Printoteca. Primele tricouri pentru voluntari au mers catre voluntarii de la Taxiul cu Bomboane, care livreaza hrana, apa si ajutoare spitalelor dar si altora care se afla in linia intai in lupta cu boala. (ii putem ajuta si noi cu un SMS cu textul ZAMBET la 8835, pentru o donație de 2 Euro. Eu am donat acum 10 secunde, cand editam textul primit de la Ovidiu).

Ana Alexe, Intreprindere Familiala

Designerul Ana Alexe (unul dintre designerii mei preferati) a fotografiat piese create in perioada carantinei si unele dintre piesele sale iconice, in intimitatea locuintei, alaturi de cele doua fiice ale sale.  “Intreprindere Familiala” inseamna porti deschise pe shop-ul sau online in care veti gasi intreaga poveste, pe o perioada nelimitata, cum scrie atat de frumos Ana.

Ana Alexe, Intreprindere familiala 2

 

Ana Morodan, masca Morodanesque

Ana Morodan a lansat luna trecuta Mastile Morodanesque, cu mesaje scrise cu umorul emblematic al contesei. Le gasiti pe toate aici. Inca oscilez intre “Zambesc” si “Nu zambesc”.

masca Morodanesque 3

masca Morodanesque 2

 

Purple Flowers 1

@dhanielnora de la @purpleflowers.ro a adus in sera sa mereu plina de flori o colectie de vaze si ghivece cu capete de femei (si in curand si de barbati). Am o vaza in lista mea foarte scurta de shopping de pandemie & un abonament de flori pentru bujori, florile mele preferate. Le puteti cumpara aici.

 

Foto: Fabian Tatomirescu pentru CLOCHE SS20

Foto: Fabian Tatomirescu pentru CLOCHE SS20

 Lemn, aur, lumina

Moogu Magnificent 1

Cand am vazut piesele Moogu din colectia lansata saptamana trecuta, “Magnificent”, mi-am amintit de expozitia “Lemn, aur, lumina” de la MNAR, din iarna trecuta.

art photo by Dana & Stephane Maitec

Moogu 2

Fotografiile caleidoscop semnate de Dana & Stephane Maitec (@maitec_maitec) ar putea fi un fundal perfect pentru aceste piese spectacol.  Bijuteriile sunt lucrate manual din argint si placate cu aur. Le gasiti aici.

Laura Lazar, Lightning Patti

 

Designerul Laura Lazar a lansat acum doua saptamani un manechin virtual care va purta toate creatiile @lauralazarworld.

Laura Lazar, NewWorld

ZayLLa intruchipeaza spiritul #RockAndRoyal pe care noi il iubim si care este deja de cativa ani in ADN-ul creatiilor noastre. Suntem foarte incantati de rezultat, mai ales ca suntem o intreaga echip care a dedicat mult timp la crearea ei”, a povestit Laura. Pe ZayLLa o gasiti aici.

Surreal Times

Luni, pe 11 mai, am lansat Surreal Times & Surreal Babes, in aceeasi echipa, @pineberryshirts (Alina Rachieru) x @skin_deep_things (Marina Moldovan) x @noemimeilman,

Camasa alba de vacanta. Este omagiul meu adus perioadei suprarealiste (1920-1950), in aceste vremuri de-a dreptul suprarealiste. Pentru fiecare camasa am creat un colaj unicat. Iar pentru compozitiile imaginilor de campanie am folosit doua tablouri pictate de buna mea prietena, @orlyyanay.

Surreal Babe

Camasile “Surreal Times” si “Surreal Babe” sunt unisex si  pot fi achizitionate de aici  si din buticul Pineberry de la parterul Bucuresti Mall, atunci cand se vor redeschide mall-urile. Pretul unei camasi este de 160 de lei.La fiecare camasa vanduta, 10 lei vor merge catre proiectele Mozaiq.

Mai multe despre povestea editiei Surreal voi scrie in curand, aici, in jurnalul meu de placeri.

Sa fiti sanatosi & be surreal, babes. O. sa fie bine.

Purple Flowers 2

 

Surse: cele de mai sus, https://www.facebook.com/dana.et.stephane.maitec,  www.taschen.com, https://www.adinanecula.ro (PR-ul Moogu) si arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here