#ForbesLife in September

Imi place noul #ForbesLife, editia de septembrie. Ma duce cu gandul la suplimentele ziarelor de acum cativa ani – suplimentul Cotidianul, pe care il adoram – este genul de revista perfecta de citit la cafeaua de dimineata. Pentru ca da, chiar daca am adoptat online-ul, nu am renuntat la placerea cititului de reviste si de carti in formatul “palpabil”.

Cu aceasta ocazie as vrea sa felicit intreaga echipa Forbes, Diana Cosmin & Co, pentru ideea de a lansa editia de septembrie a revistei cu “dichisuri de toamna”  din aria mea preferata – cafea si ciocolata. Cu aceasta ocazie i-am intalnit pe fantasticii de la Origo, http://www.origocoffee.ro, i-am cunoscut pe cei care se afla in spatele eclerelor revolutionare “French Revolution”, http://www.frenchrevolution.ro, pe furnizorii lor de ciocolata Valrhona (cea blonda este de-a dreptul adictiva), am gustat din bomboanele de la “Bunicul Jean” si am revazut-o cu aceeasi placere pe Ioana Uretu de la “Carti, Dulciuri si Flori”, aceasta poveste culinaro-artistica de exceptie – http://www.cartidulciurisiflori.ro.

 

Asadar, cumparati Forbes Life de septembrie, numai bun de citit la cafea, cu un croissant sau o felie de torta alaturi.

 

Surse de inspiratie foto: arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here