Cum am cunoscut-o pe Ioana Ulmeanu

Pe Ioana (Oana) Ulmeanu am cunoscut-o acum aproape 7 ani, pe cand lucram la revista Tabu. Prietena buna cu Robert Ratiu (actualmente redactor sef-adjunct la Beau Monde, la acea vreme, redactor la Tabu), Oana lucre pe atunci la PSI Romania si colabora cu revista pe diverse materiale. Atunci cand Oana a venit cu norma intreaga la Tabu, in aprilie 2008, ne-am apropiat din prima zi, deh, stiti cum leaga prieteniile cafeaua & tigaretele! La acea vreme redactia Tabu se mutase de cateva luni la Casa Presei Libere si imi amintesc si acum de discutiile noastre “filosofice” (Oana a terminat filosofia), pe cand coboram si urcam cele 4 etaje (care erau vreo 7, de fapt), pe buy diflucan online jos, zilnic, asta pana cand ne-au reparat finalmente liftul. Cel mai simpatic era cand ne suna de la parter Catalin Enache (la acea vreme stilistul revistei), sa venim sa il ajutam sa urce cu toate gramezile de haine si pantofi adunate pentru pictorial, asta dup ace abia urcasem.

In vara aceluiasi an, cand am decis sa ma dedic mai mult unui proiect personal si lucram mai mult de acasa, “cartierul general” s-a mutat in salonul meu, unde poposea Oana de cel putin doua ori pe saptamana iar finele anului ne-a gasit in aceasta formatie (plus Robert, desigur, si Mirela Bucovicean), cu lungi discutii care se prelungeau pana tarziu in noapte. Oana a fost alaturi de mine intr-un moment greu si nu voi uita niciodata acest lucru. De cand am plecat de la Tabu ne-am vazut mai rar, (din fericire mai colaboram pe diverse proiecte) apoi Oana s-a mutat la revista Elle, unde scrie la fel de minunat si de fiecare data cand cumpar revista, abia astept sa ii citesc articolele. Ioanei Ulmeanu nu ii place sa fie laudata si poate ca o sa fiu putin certata astazi ca am scris toate aceste randuri. Se afla in acel grup de prieteni “pe care ii numeri pe degetele de la doua maini” si chiar daca sunt mai mare decat ea (cu niste ani buni), cred ca putem vorbi aceeasi limba si peste vreo 50 de ani.  Ii urez Ioanei Ulmeanu la multi ani si sa aiba parte de tot ce e mai bun iar talentul sau sa fie rasplatit pe masura.

Album:

Surse foto: http://molecule-f.com, http://fashionandbeauty.ro,

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here