READING

Hot, Hot, Penelope Cruz este imaginea calendarului...

Hot, Hot, Penelope Cruz este imaginea calendarului Campari 2013

In fiecare an astept cu nerabdare divulgarea identitatii protagonistei calendarului Campari. Timp de doi ani am avut ocazia sa fiu printre primii care afla aceasta veste, in perioada colaborarii mele cu Cristalex Romania. Acum 10 minunte am primit emailul mult asteptat de la Cerina Ratiu (actuala PR-ista Campari in Romania).

Doamnelor si domnilor, Penelope Cruz este personajul principal al calendarului Campari 2013. Superbisima Cruz a fost fotografiata de Kristian Schuller, un fotograf parizian care s-a nascut in Romania si a emigrat in copilarie in Germania, impreuna cu familia.

Schuller si-a definitivat studiile la Berlin. Viivienne Westwood a fost una dintre profesoarele sale, cea care l-a convins sa se mute la Paris. Schuller a fost si unul dintre protejatii minunatei Isabella Blow, care l-a introdus in lumea revistelor Vogue si Harper’s BAZAAR. Imaginea copertii albumului “Astronaut” Duran Duran a fost capturata de acesta.

Pana in octombrie, cand vor fi facute publice imaginile mult asteptatutului calendar, iata cateva fotografii de making of, extrem de simpatice. Aici puteti sa admirati fotografiile din portofoliul lui Schuller http://www.kristianschuller.com si pentru mai mult info despre calendar, vizitati si pagina fresh http://www.campari.com.

Eu imi pregatesc un Campari Orange acum, ca sa celebrez momentul. Ciao, Cin Cin si pe curand!

Sursa: Cristalex Romania, Molecule-F, Gruppo Campari

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here