“Zenobia” cu Cristina Foarfa


Cartea purtabila de astazi este “Zenobia” a lui Gellu Naum, cu coperta reinterpretata de Cristina Foarfa. M-am bucurat mult sa am in aceasta serie un autor roman, la fel cum s-a intamplat si in vara, cu “Accidentul” lui Mihail Sebastian, carte aleasa de duo-ul intelectual Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu.

Pe Cristina Foarfa am cunoscut-o anul trecut, prin prietenele de la Antz Communication/Eroiiromanieichic/1000desfaturi.ro, Cristina Pop si Lili Misaila (la petrecerea de dupa premiera filmului “Tatal Fantoma”). Si tot atunci am aflat ca Mrs Foarfa se afla in spatele unui proiect superb, http://bookaholic.ro.

Draga Cristina Foarfa, cu siguranta ca vom mai face o coperta impreuna in viitor si abia astept sa vad ce titlu iti vei alege data viitoare.

Asa cum stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”). Este un proiect Placerile lui

Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.

Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” (http://www.facebook.com/Iubirrre).

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu “Pescarusul Jonathan Livingston” a lui Richard Bach, coperta reinterpretata de Daniela Kammrath.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here