Iarna cu chef de vacanta

deschidere material

Avi e un pusti caruia ii place frigul. Cand eu port tricou, jacheta si sacou, el e in tricou sau cel mult, un hanorac din bumbac. Dupa fiecare ninsoare, Avi e in stare sa stea ore in sir afara, la joaca. Nu il imbrac foarte gros, pentru ca ii place sa aiba libertate de miscare, asa ca am grija sa poarte un pulover calduros, de fiecare data.

preferata 2

Gerul din ultimele zile ne-a prins cu pulovere mai subtiri, asa ca am facut un drum rapid pana la Carrefour Orhideea, inspirata de tinutele TEX din catalogul dedicat Cadourilor de Craciun.

De aceasta data l-am lasat pe Avi sa aleaga. Asa se explica aerul “festiv Lapon” al tinutelor noastre din fotografiile de mai jos, realizate la “Alb Alb”, un concept store de arta & design, ce reuneste creatiile artistilor romani contemporani (tablouri, fotografii, ilustratii, obiecte de ceramica, bijuterii).

 preferata 2

Am facut un fel de repetitie generala pentru dimineata de Craciun, atunci cand in casa miroase a lapte cald si cozonac si cafea si citim, si ne uitam la filme si ne jucam cu cainii. Am ales acest spatiu artistic pentru ca scara interioara imi aminteste de cea a casei in care am copilarit eu.

Am imbracat puloverele si pijamalele din colectia TEX “Christmas Edition” si am rugat-o pe prietena mea draga, Ioana Ulmeanu (editor coordinator ELLE Romania & creatoarea blogului A Question) sa ne fotografieze in colturile preferate ale casei.

 preferata 2

Pe terasa, in pijamale. Avi poarta pijama si eu port pijama.

preferata 1jpg

Avi poarta pulover TEX, eu port pulover din aceeasi editie.

Mi-am cumparat special masura XL, ca sa il pot combina cu jeans skinny sau pantaloni clasici, cu fuste maxi, peste kimono-uri sau rochii din matase.

preferata

preferata

Avi poarta pulover si eu port pulover cu motiv nordic cu paiete.

cadru 4, Avi la geam

Avi poarta pulover TEX.

Shlomo felicitare TEX

Cand am ajuns acasa, am facut impreuna cu Avi un aranjament scenografic de iarna, cu Shlomo, pe patura lui preferata cu brazi si cu o eticheta TEX. “Felicitarea de Craciun a lui Shlomo” este numele dat de Avi acestei fotografii.

______________________________________

Pentru inspiratie stilistica, va invit pe conturile de social media TEX Instagram si Facebook.

si Facebook.

Sa aveti sarbatori fericite si sa fiti sanatosi si voiosi!

grande finale


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here