Toamna cu chef de scoala

deschidere mare

Poate si pentru ca parintii mei au fost profesori si am crescut printre cataloage si elevii lor veniti la meditatii; poate si pentru ca bunicii mei faceau ca prima zi de scoala sa fie frumoasa si gustoasa; cert este ca, desi nu am fost o tocilara, mi-a placut scoala.

Sunt nascuta in 1972 si am prins uniformele pana cand am emigrat in Israel (intram in Clasa a XI-a).

Avi e nascut in 2010, intra in “Year 4” la scoala lui si toamna mea scolastica a devenit toamna lui Avi. Un motiv de bucurie pentru mine sa mergem sa cumparam haine pentru scoala din colectia TEX – Back to School, pentru ca la el la scoala nu exista uniforme, ce noroc!

In Carrefour am petrecut o ora umpland cosul (sunt prea multe lucruri frumoase si e greu sa faci o selectie) si inca o ora pentru probat tot ce am ilustrat mai jos, intr-o sedinta foto de weekend, la doua zile dupa ce ne-am intors din vacanta.

Pentru ca Avi creste precum un palmier in timpul vacantei de vara, las de fiecare data cumpararea hainelor pentru scoala pentru finalul lui august.

tinuta 1,2

Sfatul meu este sa va grabiti, pentru ca TEX – Back to School este disponibila in perioada 16 august – 19 septembrie in hypermarket-urile Carrefour din tara si online, pe carrefour.ro/tex.

Spor la cumparaturi va doresc, cu #modacuchefdescoala. Ma gandesc ca e frumos sa ii invatam pe copiii nostri sa le placa scoala. Fara educatie si empatie e mai greu sa evoluam.

tinuta 1

Avi poarta tricou cu maneca lunga Fantastic Mr. Fox si pantaloni TEX din bumbac

tinuta 2

Avi poarta tricou portocaliu New York si pantaloni TEX din bumbac

tinuta 3

Avi poarta pantaloni TEX din bumbac si pulover TEX “no rules”. (a rezistat eroic la poze, la 32 de grade).

tinuta 4

Avi poarta camasa din poplin TEX si jeans.

tinuta 5

Avi poarta blugi stretch TEX si camasa din bumbac TEX.

tinuta 5,2

 

parc

Avi poarta blue jeans TEX, tricou cu maneca lunga, sapca si pantofi sport TEX.

tinuta 7

Avi poarta blue jeans TEX, sweatshirt TEX, sapca si pantofi sport TEX.

tinuta 8

Avi poarta pantaloni din bumbac TEX, tricou cu maneca lunga kaki si pantofi sport(cromatic nu se potrivesc, stiu, dar lui Avi i-au placut atat de mult, incat a insistat sa ii poarte si l-am lasat, dupa 2 ore de facut poze).

 

Intru frecvent pe contul de Instagram TEX Romaniapentru postarile creative, care ma inspira & colaborarile lor cool cu graficieni romani.

Pe contul de Facebook TEX intru pentru informatiile despre colectii, evenimentele si concursurile TEX; pentru ca imi place sa raspandesc vestile bune pe conturile mele de social media si telefonic, dragii mei. De cand cu platformele sociale, am uitat sa vorbim la telefon.

O toamna frumoasa va doresc, dragi parinti & prieteni ai familiilor cu copii!

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here