READING

Spring, please! Si moda cu chef de viata!

Spring, please! Si moda cu chef de viata!

deschidere mare

Cine ma cunoaste, stie ca imi place sa ma imbrac de la designeri romani si de la branduri cool, accesibile, in combinatii de outfituri comode si care sa ma binedispuna cromatic.

camera lui Avi

Puseul asta de iarna de saptamana trecuta m-a tinut mai mult in casa si, printre playdate-urile lui Avi cu prieteni si colegi de la scoala si activitatile mele zilnice, m-am trezit sambata dimineata facand ordine in dulapuri, cu incantatii din seria: “Primavara, hai odata!” Asa am constatat ca:

  1. Lui Avi i-au ramas mici aproape toate hainele de primavara.
  2. Nu mai rezist sa stau in casa.

Pentru ca Avi are 7 ani si 8 luni si este intre masuri acum, am plecat la cumparaturi la TEX in Carrefour, ca sa iau pulsul cabinelor de proba si apoi sa stau linistita pana la vara.

Articolele TEX sunt perfecte pentru tinutele de scoala, de joaca si de somn ale lui Avi, pentru ca au un pret foarte bun, sunt facute din materiale rezistente si arata bine pe baiet. La mine proba suprema de rezistenta este la genunchii pantalonilorJ.

L-am obisnuit pe Avi cu probatul hainelor si sunt sigura ca viitoarele lui iubite imi vor multumi, pentru ca are rabdare si vine si cu sugestii stilistico-cromatice.

Am plecat din zona in care este expusa Colectia de primavara TEX (puteti arunca un ochi si in catalogul online aici  cu niste piese superbisime pentru Avi (pantaloni, hanorace, tricouri basic si am observant ca acum este in filmul verde menta). Eu mi-am cumparat pantaloni de pijama (pentru iesirile mele matinale cu Clint si Shlomo la plimbare), un tshirt barbatesc XXL pe care scrie Malibu, cum altfel, si cu un tricou cu frunza din paiete, pe care il voi purta cu jeans sau cu sacourile mele XXL. Odata vizionate hainele care ma intereseaza, sunt linistita ca le pot comanda acum si online, mai simplu si mai comod, pe tex.carrefour.ro.

hanoracul menta

Pe umeras, hanoracul verde menta.

final

(Avi poarta tricou cu maneca scurta verde menta si jeans.  Eu port tricou cu frunza din paiete din noua colectie TEX primavara 2018).

Duminica dimineata am mancat clatite cu Nutella si aveam atata energie, incat am avut chef sa facem o sedinta foto, inainte de a aseza hainele in dulapuri. Iata ce a iesit:

pe canapea 1

Avi poarta tricou kaki cu maneca lunga, pantaloni de trening si sosete.

pat, noi

Avi poarta tricou bleumarin cu maneca lunga jacheta rosie (pe care nu vrea sa o mai dea jos), pantaloni de trening si sosete.

Eu port pantaloni de pijama si tee barbatesc XXL, ambele TEX.

avi, detaliu hanorac

avi la chitara

Avi poarta hanorac si jeans.

fotoliu

Pentru ca imi plac istoriile de brand, am avut curiozitatea sa aflu mai multe despre TEX si am aflat ca a luat nastere in 1982, cu promisiunea ca articolele vestimentare sa arate vesel, sa fie croite din materiale naturale, placute de corp, facute sa dureze si sa aiba preturi foarte prietenoase. TEX a primit anul trecut prestigiosul premiu Best Buy Awards creat de compania elvetiana Iceritas care face cercetari de piata direct cu consumatorii, acestia votand brandul ca fiind cel mai bun pe categoria calitate-pret.

Saptamana aceasta, intre 8 si 11 martie, mergem si la standul TEX de la Baby Boom Show – Pavilionul Central Romexpo, ca sa mai facem o tura de shopping (pentru prietenele mele care au copii mici) si ca sa vada Avi mascota Texxy, sa se joace cu ea si sa-si faca poze ca amintire.

avi caleidoscop

Pe curand! Am treaba saptamana asta, prima cu soare si chef de joaca din aceasta primavaraJ

etichte


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here