READING

“Extrem de tare si incredibil de aproape” cu Crist...

“Extrem de tare si incredibil de aproape” cu Cristina Bazavan


Cartea purtabila de astazi este “Extrem de tare si incredibil de aproape” a lui Jonathan Safran Foer, cu coperta reinterpretata de Cristina Bazavan. Este cartea pe care imi doream de ceva vreme sa

o citesc si pe care o voi lua cu mine in urmatoarea vacanta care se apropie (ce bine!).
Pe Cristina Bazavan am cunoscut-o in urma cu sapte ani, iar povestea mea cu Cristina o puteti citi aici
http://placerileluinoe.ro/cum-am-cunoscut-o-pe-cristina-bazavan/

Asa cum stiti deja, o puteti citi pe Cristina pe blogul sau lansat in urma cu ceva ani (a fost printre primii bloggeri din Romania), http://bazavan.ro

Draga mea Cristina Bazavan, abia astept o noua coperta facuta de tine, si stiu cat de greu este sa iti alegi una, din sutele de carti pe care le citesti pe banda rulanta & culturala.

Asa cum stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”). Este un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.

Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” (http://www.facebook.com/Iubirrre).

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu “Zenobia” a lui Gellu Naum, coperta reinterpretata de Cristina Foarfa.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here