One bow tie, two bow ties

Madalina Spirleanu deschidere mare

In prag de weekend, scriu astazi despre un magazin online de papioane handmade care imi place mult.

Cea care se afla in spatele site-ului care ii poarta numele este Madalina Spirleanu, o tanara foarte simpatica pe care am cunoscut-o anul trecut.

S-a intamplat asa: Mirela Bucovicean m-a invitat ca speaker la cursul sau de Business PR din cadrul Naked PR. Madalina ii era studenta si a fost foarte pertinenta, a pus multe intrebari. Obisnuiesc sa imi las contactele si la scurt timp dupa aceea, Madalina m-a invitat sa ii fac o vizita in showroom. Din lipsa de timp, am tot amanat vizita pana saptamana trecuta, intr-o zi cu soare cu dinti, cand am descoperit unul dintre cele mai calde locuri din Bucuresti, aflat la etajul intai al unui imobil interbelic cu vedere la Parcul Cismigiu.

Madalina ma astepta cu ceai si cu cel mai bun tort Carpati, facut de mama sa. Dupa un tur al apartamentului in care se afla atat atelierul sau, cat si cel al Anei Florea, designerul AFMF (foarte frumoase piesele, gen kimono), dupa ce am admirat privelistea parcului inca inzapezit de pe terasa imensa, am stat la povesti.

Madalina Spirleanu, papioane handmade

Madalina Spirleanu, papioane handmade

 

Madalina tine minte cu exactitate cand i s-a intamplat ceva important in viata (zi, luna, an). Astfel am aflat ca, in timp ce era inca studenta la ASE si in paralel lucra ca analist junior la o firma de consultanta, facea si goblenuri si bijuterii si fundite, pe care le vindea pe la diverse targuri studentesti. In data de 27 decembrie 2011, un prieten i-a facut cadou un site pe care sa isi vanda creatiile.

Apoi Madalina a facut un curs de design vestimentar la Adrian Oianu si acolo a cunoscut-o pe Ana si impreuna au decis sa isi deschida showroom-ul.

Dupa ce am vizionat toate papioanele si am admirat toti butonii, totul facut de mana Madalinei, am plecat de acolo cu un self tie negru, simplu, stiind ca il voi purta la evenimentul de lansare Black Opium / Yves Saint Laurent de aseara.

Cu Ioana Vulpescu, Beau Monde si cu papionul self de la Madalina Spirleanu

Cu Ioana Vulpescu, Beau Monde si cu papionul self de la Madalina Spirleanu

 

Va invit sa ii faceti o vizita Madalinei, mai intai pe site-ul de comori si apoi fizic, in atelierul de la etajul 1 din Brezoianu 53, Bl.B, interfon 9157c, apartamentul nr. 6, cu vedere la parc.

Iar tie, draga Madalina Spirleanu iti urez mult succes in continuare si uite, am o idee: “Spectre” va intra in cinematografe in noiembrie, anul acesta. Cum ar fi sa te gandesti la o capsula inspirata de James Bond si sa iti alegi cativa blogeri (fete si baieti) si stilisti cu atitudine de la glossy-uri si sa incepeti o frumoasa campanie? Acesta este cadoul meu pentru tine si sper sa iti placa si sa il duci la Happy End. Abia astept sa ii vad pe Andrei Iovu, Maurice Munteanu, pe Ovidiu Muresanu, pe Ana Morodan si pe Ovidiu Buta cu papioane inspirate de James Bond si fiecare sa fie alt personaj din noua productie.

Sean Connery James Bond

Pierce Brosnan, James Bond

Daniel Craig, James Bond

 

Surse de inspiratie foto: Madalina Spirleanu, Wikipedia, http://jbsuits.com, http://www.forwallpaper.com, http://www.luxurystnd.com, http://www.pinterest.com/sientje1947/marlene-dietrich/, http://www.nlcafe.hu, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here