READING

The color stalker in AER WEAR

The color stalker in AER WEAR

deschidere mare the  color stalker

Pe Dana Paun, autoarea blogului The Color Stalker si a brandului Aer Wear am cunoscut-o in primavara lui 2011 sau 2012 (memoria a inceput sa imi joace feste in ultima vreme). Eram in curtea Muzeului Antipa, tocmai ce iesisem de la o noua editie V for Vintage, cand o tanara blonda si imbracata foarte cool m-a salutat, mi-a spus ca ii place cum sunt imbracata si m-a intrebat daca poate sa imi faca o fotografie pentru blogul sau de street style. Am spus “Da”, am zambit frumos in fotografie si apoi am schimbat cartile de vizita.

Dana Paun in atelierul sau

Dana Paun in atelierul sau

 

Asa a intrat Dana Paun in lista mea de bloggeri din folderul meu numit “Listele de aur” si din acea primavara o invit cu mare placere la toate evenimentele pe care le organizez.

Intre timp Dana si-a lansat si brandul vestimentar Aer Wear, imbratisat destul de repede de redactorii de moda din revistele noastre.

Iar in aceasta toamna, la prima editie Naked PR Advanced (curs tinut de mine alaturi de Vicki Nicola), am avut surpriza placuta sa o avem studenta si pe Dana, care era in pregatiri cu minunatul calendar pe care l-a lansat de Craciun, din vanzarile caruia se bucura un centru de plasament atipic.

Saptamana trecuta i-am facut Danei Paun o vizita in atelierul sau, in care puteti veni si voi, ca sa ii admirati colectiile si sa cumparati un calendar si sa faceti o fapta buna. Si poate aveti si norocul sa va intalniti cu cei trei catei adorabili ai Danei.

Draga Dana Paun, la mai multe proiecte la fel de frumoase si la mai multe colectii Aer Wear!

Dana Paun, The Color Stalker AER WEAR

Dana Paun, interior atelier

Dana Paun, norii din atelier

Dana Paun, final material

 

Surse de inspiratie foto: The Color Stalker, arhiva personala

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here