READING

Mic dejun la Gargantua cu #MasterCardElite

Mic dejun la Gargantua cu #MasterCardElite

mic dejun cu mastercardelite deschidere

generic propecia sale

Prima mea incursiune de mystery shopping cu MasterCard a fost mai degraba de mystery breakfast-ing, intr-unul dintre locurile preferate din Bucuresti, Gargantua din Gradina Icoanei. Ce poate fi mai frumos decat sa iti incepti ziua (si inca cea de vineri) cu un mic dejun cu vedere la parc?

Cristina Bazavan

Cristina Bazavan

Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean

Mi-au tinut companie Cristina Bazavan (http://bazavan.ro), coechipiera mea in acest proiect chic si prietena noastra, Mirela Bucovicean de la http://www.molecule-f.com, care are biroul foarte aproape.

Personalul de la Gargantua este foarte prietenos si la nevoie, iti fixeaza orice problema tehnica legata de conexiunea la Internet si as mai adauga zambetele pe care acestia le impart intr-o risipa necesara si incantatoare.

detaliu oliviera Gargantua

Ce imi place mie sa mananc la micul dejun aici: Omleta Gargantua (atentie, este foarte mare) sau Ouale Benedict, croissantele calde cu unt (home made) si prajitura cu branza, pentru care merita sa nu mancati desert toata saptamana. Limonadele sunt minunate. Si muzica, da, muzica, este foarte buna de fiecare data, daca inchizi ochii, ai zice ca esti pe plaja, la mare.

Posesoarele de carduri MasterCard premium si corporate sunt rasplatite la Gargantua, prin programul MasterCard Elite, cu o reducere de 7%.  Cu alte cuvinte, daca aveti un MasterCard Gold, Platinum, World sau World Elite si platiti cu el, reducerea vine de la sine.

Iar daca vreti sa stiti cine se afla in spatele povestii Gargantua, Mihaela & Matei sunt aici in fiecare zi, la fel de zambitori ca toata lumea de aici.

Gargantua, vedere spre parc

Pe curand, cu noi povesti de mystery shopping cu #MasterCardElite.

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here