Cum am cunoscut-o pe Cerina Ratiu

In plina olimpiada, astazi voi scrie despre campioana mea, Cerina Ratiu. Am cunoscut-o pe Cerina in urma cu sase ani. Eu eram colega la revista Tabu cu fratele ei, Robert Ratiu (actualmente redactor sef adjunct la revista Beau Monde). Cerina era inca studenta si deja lucra ca PR Junior intr-un proiect foarte chic. Ulterior Miss Ratiu s-a angajat la World Bank si cum lucra part time acolo iar eu eram deja free lancer si aveam multe proiecte in derulare, i-am propus sa preia o mare parte din comunicarea illy si conturile Cristalex (Campari, Aperol, SKYY Vodka, Disaronno). Am colaborat cu Cerina timp de aproape doi ani, iar ideile ei extrem de creative, seriozitatea cu care si-a respectat fiecare deadline au fost exemplare. Tocmai de aceea am luat decizia de a o recomanda clientilor iar in prezent se ocupa de aceleasi branduri frumoase in cadrul platformei de comunicare fashion Molecule-F, acest darling website romanesc pentru care lucreaza deja de peste doi ani, alaturi de Mirela Bucovicean & o echipa super cool.

De ce imi mai place Cerina? « NU » este inexistent in lexiconul sau ; este tonica, are un zambet pregatit de fiecare data si o pofta de viata extraordinara. Daca toti cei din generatia sa ar fi la fel, as dormi si mai linistita decat o fac acum.

Astazi o aniversez pe Cerina Ratiu cu Aperol Spritz si cele mai bune ganduri si wibe-uri. Draga Cerina, sa nu te schimbi niciodata, sunt atat de mandra de tine! Eu iti dau medalia de aur.

Love, love, love!

Un mic album cu Cerina & friends and beautiful people & gorgeous events

Surse foto: http://www.alomoda.ro, http://fashionandbeauty.ro, http://bucharest-style.com/, http://www.highstreetcardigans.com, http://molecule-f.com/

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here