READING

Ce mi-a placut in ultima vreme

Ce mi-a placut in ultima vreme

statuia din parcul Cazzavillan, intr-o dimineata de final de aprilie. In acest parc am venit in fiecare dimineata, in perioada 1996-1999 ca sa o plimb pe Iris, terrierul meu cel fantastic.

Vaca cea hip din curtea Multimedia Est, dupa o vizita matinala in biroul andreearaicu.ro ( si o cafea cu Miruna Micsan si Diana Ioana Marasoiu).

Adrian Lazar si Razvan Firea la The Place Concept Store, asortati fara sa se vorbeasca intre ei, intr-o dimineata mai rece de aprilie.

colajul cu imagini ale celebritatilor care au stat la hotelul Sithonia din Porto Carras ( Grecia), hotel inaugurat la finalul anilor '70.

apus de soare dupa ploaie, Porto Carras, 30 aprilie 2012.

marea si un restaurant fermecator din Neo Marmaras, 1 mai 2012.

un perete cool in Salonic si marea, intr-o dimineata de mai, vazuta de pe terasa hotelului Daios, pe care vi-l recomand cu caldura; a fost premiat anul acesta de juriul exigent de la Trip Advisor.

revista The Institute pe masa de cafea din showroom-ul prietenelor mele de la 109, Ioana & Marina.

colegii mei Lil Bulgac si Andrei Iovu intr-o dimineata inspiranta in redactia Harper's BAZAAR Romania.

Tabloul cu coperta Harper's BAZAAR care a deschis sezonul BAZAAR Bar, chiar la Veranda Casa Frumoasa, cu o serie de tablouri cu coperti iconice si un meniu thinking fashion.

cupcakes cu ciocolata neagra pregatiti de Anca Mitu de la Privileg si detaliu din aranjamentul aniversar al lui Razvan Firea al capsulei Christian Louboutin de la The Place Concept Store, 8 mai 2012.

Lil Bulgac, asortata cu tigareta Sobranie Cocktail la micul dejun aniversar Christian Louboutin de la The Place, 8 mai.

Ziua Regalitatii, la Palatul Elisabeta, 10 mai. O demonstratie cu avioane si Razvan & mama lui, Carmen Firea, pe peluza din gradina.

Ana Bucur de la Gucci & The One si Radu Mada, party aniversar The One in Fratelli. Canta Loredana, “Buna seara, iubite” si toata lumea era in delir.

Cerina Ratiu de la molecule-f si prietena ei buna, Andreea ( si foarte talentata), dansau in timp ce Marina Florea canta best-of-urile sale din anii '80, party The One

Mirela Bucovicean & Cerina Ratiu, doamnele fantastice de la molecule-f si Razvan Firea & Marius Concita, protejatii mei dragi; dans, dans, dans la petrecerea aniversara The One, 10 mai 2012.

detaliu chic cu fragment de pantalon si pantof din outfit-ul '80 al Mirelei Bucovicean, party aniversar The One, 10 mai 2012.

inelul primit in dar de la Mirela Bucovicean, cumparat dintr-un butic din Istanbul; va fi inelul hit al verii mele.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here