Wednesday, November 29 / MMC

deschidere mare, Dare to Rug

Astazi, in plina verva mondiala de Black Fridy, vreau sa va invit la un eveniment din seria #cumiiplaceluinoemi: prima editie Miercurea Mintilor Creative (MMC), un proiect prin care UniCredit si Mastercard sprijina afacerile locale din industriile creative.

MMC (imi place mult prescurtarea asta) este un festival de shopping de o zi, care se petrece in locatia fiecarui antreprenor sau pe site-ul brandului sau, miercuri, 29 noiembrie. Prin acest proiect, organizatorii isi doresc sustinerea afacerilor made in Romania de catre comunitati, iar eu, la randul meu, va invit sa cumparati de la brandurile din link-ul MMC: www.miercureamintilorcreative.ro.

Sunt 145 de business-uri inscrise si e minunat sa ii gasesc aici pe majoritatea preferatilor mei, printre care ii mentionez pe Irina Marinescu, Adelina Ivan (care tocmai ce a lansat o colectie capsula superba), AFMF, Molecule-F cu toata lunga lista de designeri, Carmen Secareanu, Morodan x RDS Styling, Skin Deep, Ovidiu Muresanu (cu seria tee-urilor cu “O” si camasile cu Pineberry si tocurile de ochelari cu Skin Deep; Dare to Rug (cele doua simpatice care fac niste covoare superbe), LOOT (cu accesorii si reviste cool si chestii misto de la Sanziana Pop de la Visuell.ro), Materia Repositorium, cu mobilier made in Romania pe care mi-l doresc candva; Cool Wool Studio, Moogu (bijoux) si OPTIMEF, ceasurile pe care le vad din ce in ce mai des pe la prieteni (am probat si eu unul si ma gandesc sa imi cumpar); cu Apollo 111, devenit teatrul meu preferat in oras, pentru cum arata si mai ales pentru echipa de aici; cu Linotip, creat de alti tineri dansatori minunati; cu produse cosmetice de la Pure by Daiana Anghel (uleiul de argan si apa de trandafiri sunt the darlings pe care le folosesc deja de 4 ani).

Adelina Ivan

Adelina Ivan

 

Cool Wool Studio

Cool Wool Studio

 

Dare to Rug

Dare to Rug

 

Irina Marinescu

Irina Marinescu

 

Site-ul este foarte usor de accesat si impartit pe sectiuni: Moda, Design, Accesorii, Spatii artistice si galerii de arta, Lifestyle (restaurant si bakeries) si Cosmetice.

Exista si un premiu oferit de UniCredit & MasterCard: 1000 de Euro in cumparaturi pentru cei care achita cu un card Mastercard de la UniCredit.

Ii sustin pe toti si mi-ar placea ca Miercurea Mintilor Creative sa fie a good day pentru toata lumea. Pe curand, ca ma tin de voi de azi si pana miercuri.

#MMC, #cumparalocal #cumparacreativ pentru o indexare mai buna.

Incercand un ceas Optimef

Incercand un ceas Optimef

bestseller moi et maia

 

Ovidiu Muresanu & Marina Moldovan

Ovidiu Muresanu & Marina Moldovan

Skin Deep

Skin Deep

AFMF

AFMF

 

Andra Andreescu

Andra Andreescu

Surse foto: Skin Deep, Ovidiu Muresanu, Dare to Rug, Irina Marinescu, AFMF, Molecule-F, Andra Andreescu, Cool Wool Studio, arhiva personala

P.S.: Un proiect Graffiti PR for Unicredit Romania

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here