READING

Unexpected guests. A memoir from last January

Unexpected guests. A memoir from last January

deschidere mare

Anul trecut pe vremea asta aveam paduchi, si eu si Avi. Ne scarpinam de zor si mama, cu care vorbeam in fiecare seara pe Skype, imi spunea ca sigur avem paduchi si eu ii ziceam ca nu am cum, ca e imposibil.

Asta pana intr-o dupa amiaza de final de ianuarie, cand, proaspat vopsita si coafata de Magda Soare, primesc telefon de la educatoarea lui Avi care m-a anuntat ca i-au gasit lindine si paduchi. Va spun sincer ca am intrat in panica. Am cumparat de la farmacie toate solutiile posibile, 2 piepteni speciali si am crezut ca pot sa rezolv asta de una singura si chiar atunci, in aceeasi seara. Trebuia sa ne vedeti, pe mine si pe Avi, cu solutiile bine aplicate pe par si cu turbane pe cap, asteptand ca solutiile sa isi faca efectul.

Avi, cu ursuletul de la Tibishor si Andrew, Christmas 2014, cu o luna inainte de episodul cu paduchii

Avi, cu ursuletul de la Tibishor si Andrew, Christmas 2014, cu o luna inainte de episodul cu paduchii

 

Era intr-o zi de luni. Avi a intrat in “carantina”, eu am spalat toate hainele si asternuturile la 60 de grade (mi-am stricat atunci ceva piese preferate), i-am dus si pe Clint & Shlomo la grooming, desi cei de la salon mi-au spus ca paduchii nu sunt atrasi de blana cainilor. A venit apoi Magda mea si l-a tuns pe Avi foarte coolish si am continuat apoi sa il spal cu sampoane speciale.

28 ianuarie 2015, dupa Magda's haircut

28 ianuarie 2015, dupa Magda’s haircut

 

Clint si Magda Soare, superbi

Clint si Magda Soare, superbi

 

Apoi a urmat o zi cu multe intalniri pe care nu le puteam anula, asa ca l-am dus pe Avi la Oana si Cristi (Oana Ulmeanu si Cristian Grigorie) si, cu toate ca il lasasem cu fesul pe cap, mi-a fost teama sa nu ii “cadoriseasca” si pe ei si am stat cu ceva emotii.

Vineri l-am dus triumfatoare la gradinita, m-am dus linistita la fetele de la Antz si, surpriza: ma suna educatoarea din nou, sa imi spuna ca i-au mai gasit niste lindine si sa vin sa il iau de urgenta acasa. Am plecat din intalnire, l-am luat pe Avi, apoi m-am intors la intalnire (nu am mai gasit pozele cu Avi si cu fetele si cu Adrian Buga, de la Argo, erau simpatice tare), apoi am fugit putin si la sedinta foto ARGO de la Studio 82, unde Marina Moldovan ii stiliza colectia Andreei Buga pentru shootingul realizat impreuna cu George Pruteanu.

Sambata am mers cu Avi la frizer, a fost tuns 0 si cu aceasta ocazie a scapat definitiv de paduchi, iar Magda a venit la mine in aceeasi seara si mi-a facut un “bob” pe lung superb. End of story.

in vizita la Studio 82, 1 februarie 2015

in vizita la Studio 82, 1 februarie 2015

No mas paduchi

No mas paduchi

 

Yoga boy

Yoga boy

 

My Super Avi & I

My Super Avi & I

 

Ce pot sa va spun este ca a fost o saptamana grea atunci, dar, asa cum imi spuneau Antz-ele, acum imi amintesc cu placere si haz de asta.

Adina Necula si-a adus aminte de episodul de anul trecut si i-a pus in miscare pe clientii sai de la Optimashop, care mi-au trimis in septembrie trecut un sampon genial, K.O. Poux, de prevenire a invaziei paduchilor. Ne spalam cu el o data pe saptamana, pentru ca nu mai vreau sa il tund din nou 0 pe Avi si, oricat de funny mi s-ar parea din nou aceasta experienta, cred ca o data e suficient.

 

Le multumesc inca o data aici prietenilor dragi care au fost cu mine in acea ultima saptamana de ianuarie a lui 2015. Ati fost minunati!

 

#daysofmylife

 

Surse foto: arhiva mea.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here