READING

Un iunie Pink & Blue cu #MasterCardElite

Un iunie Pink & Blue cu #MasterCardElite

Mai este o saptamana si un pic pana cand intram in “Luna copiilor”, asa ca astazi am pentru voi cateva sugestii de cadouri de la magazinul vecin cu mine, Pink & Blue, de pe Strada Putul lui Zamfir numarul 26.

L-am descoperit in vara anului trecut, in cautarea unui cadou pentru fiica unei bune prietene, in prima ei zi de viata si am revenit aici acum cateva zile, ca sa ii cumpar cadoul de un an.

M-am intalnit si cu proprietara magazinului, Gabriela Alexandrescu, incantata ca am ales sa cumpar o pereche de Tikki shoes (adorabili), fabricata in Romania. Gabriela incearca sa gaseasca producatori locali, in melanj cu numele internationale (Tous, Laura Biagiotti, Gianfranco Ferre) si am descoperit in magazin o multime de haine si accesorii made in Romania absolut minunate, de la Rhea Costa & Malvensky Team, Wilhelmina Arz, Carla Szabo, Marcella Home, Petit Coco, Innocence, Virginia Toma si lista continua.

Cum imi place sa fac cadouri concept, pe langa papucii Tikki am mai cumparat si o valiza, ca pustoaica sa devina o calatoare veritabila. Valiza miniatura este foarte practica, pentru ca acum, cat este mica, se poate catara pe ea si va fi plimbata mai usor prin aeroport de parintii sai, iar cand va creste mai mare, o sa-i poarte singura de grija.

Posesoarele de carduri MasterCard premium si corporate sunt rasplatite la Pink & Blue, prin programul MasterCard Elite, cu o reducere de 10%.  Asa ca, daca aveti un MasterCard Gold, Platinum, World sau World Elite si platiti cu el, reducerea vine automat.

Aici gasiti si site-ul, http://pinkblue.ro si pagina de Facebook, https://www.facebook.com/pinkandblueRO

 

Noi ne revedem in curand, cu noi povesti de mystery shopping si alte rasfaturi cu #MasterCardElite.

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here