READING

O noua intalnire memorabilia. Cu creativitatea pur...

O noua intalnire memorabilia. Cu creativitatea pura

Astazi scriu despre o alta experienta nepretuita, si anume cu duo-ul uber creativ Cristina Pop & Lili Misaila de la Antz, despre care am scris deja cum le-am cunoscut, aici: http://placerileluinoe.ro/cum-le-am-cunoscut-pe-cristina-pop-si-lili-misaila/

Ei bine, cu riscul de a ma repeta la nesfarsit, aceste doua doamne au marele har de a te face sa te simti bine in cel mai natural mod posibil. De la felul in care vorbesc (si scot pe gura numai vorbe destepte) si la modul in care rad, se imbraca, la proiectele pe care le lanseaza pe banda si pana la conexiunile pe care le fac intre oameni. Si am lasat la urma locatia in care isi au acum biroul, incarcata de energii pozitive, un melanj de vechi si nou si dulce si floral si colorat.

Fetele acestea doua reusesc sa ma inspire de fiecare data si fiecare intalnire de-a noastra este cu adevarat memorabila.

Asa a fost si acum doua saptamani, cand inca erau ploile reci pe aici si eu m-am dus frumos la Comtesse du Barry din Mircea Eliade ca sa cumpar ciocolata si ceai (preferatul lor, stiam asta). M-a luat vantul pe sus, efectiv si apoi m-am infiintat in vizita. Am gasit-o doar pe Lili foto), Cristina ni s-a alaturat mai tarziu si am petrecut vreo doua ore la vorbe, atat de prinse, incat am uitat la final sa ne facem toate trei o poza.

Comtesse du Barry este pentru rasfaturi , un brand pe care il cunosc de cand si-a deschis prima locatie in Bucuresti si ale carui produse le cumpar cu placere. Posesorii / posesoarele unui MasterCard Premium – Gold, Platinum, World sau World Elite beneficiaza in toate buticurile Comtesse du Barry de 5% reducere.

Aici este si site-ul oficial, desi ma indoiesc ca nu il stie cineva.

http://www.lemanoir.ro/page/97/magazine-comtesse-du-barry.aspx

 

Pe curand, cu inca trei povesti despre oameni nepretuiti din viata mea.

 

Surse de inspiratie foto: arhiva foarte personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here