READING

O noua intalnire memorabilia. Cu doamna care stie ...

O noua intalnire memorabilia. Cu doamna care stie pe toata lumea

Astazi scriu despre o noua intalnire nepretuita: cu Ada Teslaru, despre care am scris deja pe blogul meu, aici: http://placerileluinoe.ro/cum-am-cunoscut-o-pe-ada-teslaru/

Fiecare intalnire cu Ada se face cu carnetul in fata. Imi iau notite despre artisti cool, despre filmele pe care pariaza (regizate de regizori romani, in mod special), iar timpul are alte valente.

De data aceasta m-am vazut cu Ada Teslaru chiar de ziua ei. Tocmai ii cumparasem cadoul si ma pregateam sa o sun ca sa o intreb cand pot sa vin in vizita, cand mi-a luat-o inainte si m-a invitat la un brunch tarziu de sambata, chiar de ziua ei, la Bistro Ad Hoc, pe Calea Victoriei. Am cunoscut acolo o fata minunata, care face niste dulciuri senzationale (in curand si povestea pe blogul meu) si m-am reintalnit cu oameni dragi.

Ce i-am cumparat Adei? Un platou cu etaje Rosenthal, care se potriveste perfect cu set-up-ul sau din salon. Croissantele si alte patiserii cu care ma asteapta Ada de fiecare data vor locui de minune acolo.

Posesorii / posesoarele unui MasterCard Premium – Gold, Platinum, World sau World Elite beneficiaza in magazinul My House – The Art of Living din Calea Dorobantilor nr. 168 de 10% reducere.

Aici este si site-ul oficial, desi sunt sigura ca il cunoasteti deja.

http://www.myhousecult.ro. Iar PR-ul My House, Ioana Turcanu este unul dintre cei mai minunati oameni pe care ii cunosc. Iar personalul din magazin – impecabil. De drag sa vii aici si sa faci cumparaturi.

 

Pe curand, cu o noua intalnire de neuitat.

 

Surse de inspiratie foto: http://bazavan.ro, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here