READING

Un eveniment la care nu am ajuns, dar am auzit ca ...

Un eveniment la care nu am ajuns, dar am auzit ca a fost reusit

Timpul nu imi permite sa ajung in toate locurile in care primesc invitatii. Noroc cu comunicatele post event si fotografiile si cu prietenii care participa si ma tin la curent.

Astazi o sa scriu cateva randuri despre ILLUMINATO, un spectacol de lumini, proiectii laser, energie pura, adus pentru prima data in Romania sambata trecuta, la Fratelli Studios, de catre Smirnoff.

Kenji Jesse, unul dintre cei mai buni mixologi la nivel mondial a pregatit cocktails cu Smirnoff Black. Am auzit ca vedeta bauturilor a fost Smirnoff G-Fresh: fresh de suc de grapefruit, apa tonica si Smirnoff Black, peste care se adauga 1 felie de grapefruit roz.

Desi nu sunt o mare bautoare de vodka, recunosc ca le incerc pe cele care au in spate campanii bune si idei de admirat. Pentru mine Smirnoff (vodka ce are un pedigree moscovit ce dateaza din anul 1864, devenita la final de secol 19 furnizor al Curtii Imperiale Rusesti) inseamna ad-urile creative din anii ’60, in care a aparut si controversatul Woody Allen.

Vizitati site-ul oficial, www.SMIRNOFF.com. Si mai trebuie sa stiiti ca in Romania Smirnoff se afla in portofoliul Photos Photiades Distributors – pe scurt, PPD Romania. Iar de partea de PR destept si fara cusur se ocupa echipa Molecule-F.

Beti cu masura si cat se poate de iluminat.

 

Surse de inspiratie foto: Molecule-F, http://www.amog.com

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here