Un an cu Placerile lui Noe


Astazi blogul meu implineste un an si il voi aniversa cu cele mai frumoase amintiri dintr-un an foarte bun, ce tocmai a trecut.
Chiar acum doua zile m-am intalnit cu nasele sale, “eroinele chic” Cristina Pop si Lili Misaila de la Antz Communication, datorita carora blogul poarta acest nume (pe lista mea erau vreo 10 variante cu Noe la final, sub forma de jurnal, lista, agenda, etc). Asa s-au nascut “Placerile lui Noe”, povesti despre oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, despre familia mea, prietenii mei buni, branduri care imi plac, filme, actori, artisti de toate genurile si din toate timpurile, balet, muzica, flori, tigarete si cocktails, evenimente si idei.
Ii multumesc mult lui Marius Concita, cel care a desenat blogul in urma unui brainstorming la care au participat si dragii mei Razvan Firea (Le Petit Indigent & The Place) si Adrian Lazar (The Place). Ii multumesc lui Robert Petcu, cel care imi administreaza site-ul cu o precizie si o viteza inter galactica. Ii mai multumesc Cristinei Bazavan, care m-a invatat disciplina scrisului si m-a lansat pe “orbita online-ului” in vremurile Tabu.
Le multumesc (incep ca la Oscars acum) si partenerilor mei minunati, Lavinia Toma si Bianca Alexandrescu de la Henkel, Roxana Cioraia si Monei Dadu de la Draft FCB, agentia lui Philips, Ecaterinei Bordei de la Stella Artois si echipei de la Lowe, Alexandra Trofin si Mihaela Nachi, Ioanei Nazarie de la My House si prietenilor de la Club Electroputere Craiova & Bucuresti, WWF Romania si baietilor de la Radio Guerrilla.
Le multumesc mult tuturor prietenilor si colegilor din presa scrisa & online care au scris despre blogul meu si celor care au participat la prima editie Book Cover Tee, un proiect tare drag mie: Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan de la 109, Cristina Pop, Lili Misaila, Carla Szabo, Ovidiu Buta, Oana Ulmeanu & Robert Ratiu, Valeria Moldovan, Marius Concita si Razvan Firea.

Si pentru ca m-am comparat mereu cu un lup care isi strange haita, astazi voi revedea doua filme mai vechi, “Wolf”, din 1994, cu Michelle Pfeiffer si Jack Nicholson si “Fratia lupilor”, cu Monica Bellucci si Vincent Cassel. Doua horror-uri “sanatoase” si fantastice.
Va multumesc ca va distrati din cand in cand

in curtea mea si va servesc (virtual) cu prosecco si tort.
Pe curand, pe foarte curand!

Albumul meu cu lupi

David Bowie & lupii

Surse de inspiratie: Marius Concita, http://milkcratemagazine.blogspot.ro, http://www.tumblr.com, http://kentonmagazine.com, http://musicformaniacs.blogspot.ro/, http://slschmitz.com/, http://www.zimbio.com/, http://pinartarhan.com,


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here