READING

Amintiri cu parfumurile Dior Homme

Amintiri cu parfumurile Dior Homme


Zilele trecute am primit un email de la amica Martha Banu de la Dior Romania, in care imi scria ca in luna martie va fi lansata noua apa de

colonie Dior Homme, iar imaginea campaniei va fi “Omul Dior” din cele mai recente campanii, Mr. Jude Law.

François Demachy, parfumierul Casei Dior a reinterpretat notele clasice iar rezultatul este un parfum fresh (imi plac parfumurile din aceasta categorie, desi a fost o vreme, mai exact anul de gratie 1996 cand parfumul meu de seara era hit-ul Fahrenheit de la Dior, lansat in 1988. L-am adorat). Aici vorbim de mosc alb, bergamota de Calabria si de floarea de grapefruit din Italia. Imi place si sticla parfumului, simpla, simpla. Campania a fost fotografiata de Peter Lindbergh undeva pe Coasta de Azur. Abia astept sa vad imaginile din campanie si spotul, mai e putin pana atunci.

Mi-am amintit ca tata primise la un moment dat parfumul Eau Sauvage (daca nu ma insel, este primul parfum masculin creat de Casa Dior, prin anii ’60) si apoi, la inceputul anilor ’80 s-a dat timp de vreo doi ani cu Jules.

Si daca se nimerea sa fiti pe holurile de la Facultatea de Drept pe la finele anilor ’90, mirosea a Dune Men de la intrare si pana in barul de la subsol.

Pe curand, cu Jude Law intr-un decor Dior-esc.

Surse de inspiratie: Dior Romania, http://elfragrance.com, http://www.basenotes.net, http://frenchmediastudies.blogspot.ro, http://www.dior.com/beauty/int/en/fragrance/menfragrance/discover_dior_homme/td113-22.html, http://tienda.murlana.es/, http://www.basenotes.net, http://onlyfornow.tumblr.com, http://australianperfumejunkies.com, http://www.stylisheve.com


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here