READING

My beauty makers

My beauty makers

Daca tot am inceput anul cu multumiri tuturor celor care mi-au oferit un 2013 senzational, astazi le voi multumi celor care m-au rasfatat in tot acest timp si inca de si mai multa vreme.

Flori, cosmeticiana mea draga, la care merg din anul 2005 si pe care am urmat-o peste tot. In prezent o gasiti la Centro Donna din strada Bruxelles.

Magda Soare

Magda Soare

Apoi este Magda Soare de la Class Salon Style (strada Sevastopol), my hair artist, care nu stiu cum reuseste de fiecare data, dar toata lumea ma intreaba ce nuante de blond foloseste.

Elena Panait

Elena Panait

Tot la Class Salon este  si Elena Panait, the nail artist, care are o mana atat de usoara, incat am adormit de cateva ori in timpul rasfatului necesar.

Adina Vlad

Adina Vlad

Urmeaza Adina Vlad, the make-up artist, pe care am cunoscut-o prin colega mea Ramona Coara de la Harper’s BAZAAR si care are si un blog foarte simpatic, http://adinavlad.ro.

Martha Banu, Dana Petcu,  Cristina Tache, Dior Romania si Andrei Iovu, Harper's BAZAAR

Martha Banu, Dana Petcu, Cristina Tache, Dior Romania si Andrei Iovu, Harper's BAZAAR

Apoi urmeaza echipa Dior Romania, Dana Petcu, Cristina Tache si Martha Banu, care ma tin la curent in permanenta cu toate noutatile. Iar eu ador serumul Dior, pe care il folosesc deja de aproape patru ani si care nu are inlocuitor.

Iar anul trecut am cunoscut-o prin Cristina Bazavan pe Oana Iftime de la Centrofarm, care are in portofoliu minunatiile de la Caudalie si Plafar. Am mai scris deja, Caudalie m-a castigat cu crema de noapte si cu serumul de ochi & buze iar ultima descoperire este Premier Cru, cu rezultate observate de toti prietenii mei.

 

Dragii mei “beauty makers”, va multumesc inca o data si o sa ne vedem la fel de des si in acest an.

 

Surse de inspiratie foto: http://fr.caudalie.com, Harper’s BAZAAR Romania, arhiva personala, http://mistressmaddie.blogspot.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here