Serialele toamnei

Recunosc ca inca sunt sub influenta celui mai recent voiaj in America, un adevarat road trip.

In cele patru zile petrecute in Los Angeles m-am delectat cu outdoor-urile “majestice”, mai ales cu cele de pe Sunset Boulevard. Tot orasul era impanzit cu mash-uri si afise care promovau serialele toamnei. De cea mai agresiva publicitate se bucura sezonul trei al serialului “Boardwalk Empire”, avandu-l in rolul principal pe Steve Buscemi, unul dintre actorii mei preferati si sper ca HBO Romania sa il difuzeze grabnic, pentru ca in America a inceput pe 16 septembrie.

Noutatea este serialul “Vegas”, produs si difuzat de CBS, cu Dennis Quaid (in rolul serifului), Michael Chiklis (in rolul gangsterului Vincent Savino) si Carrie-Anne Moss. Actiunea se petrece in Las Vegas in anii ’60 iar premiera va avea loc in America in data de 25 septembrie.  Aici este making-ul of-ul “Vegas”,

http://www.youtube.com/watch?v=gjjcqhdHXjM

iar aici puteti viziona trailerul serialului.

http://www.youtube.com/watch?v=8uo5ccrvU2o

Incep serile lungi de toamna, numai bune de vizionat seriale bune,in compania prietenilor si cestilor de cacao fierbinte.

Surse foto: CBS, arhiva personala de voiaj.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
follow me over here