READING

Cum l-am cunoscut pe Cosmin Bumbutz

Cum l-am cunoscut pe Cosmin Bumbutz

 

In urma cu cateva zile a fost ziua lui Cosmin Bumbutz, unul dintre fotografii mei preferati. Nu divulg data nasterii, pentru ca este mult prea modest si se pare ca vrea sa savureze acest moment anual in liniste.

Pe Cosmin Bumbutz l-am cunoscut in redactia Tabu in urma cu sase ani si jumatate. La acea vreme acesta semna toate Dosarele Tabu si o parte din pictorialele de coperta si avea la dispozitie un spread in fiecare editie, in care sa isi prezinte o fotografie. Asteptam de fiecare data ca un copil imaginea respectiva iar astazi le-am fotografiat pe preferatele mele pentru albumul meu foarte personal.

Cu Bumbutz am multe amintiri, majoritatea extrem de amuzante (mai ales de la shootinguri) si totodata am avut onoarea sa fiu fotografiata de el pentru un dosar, in primavara lui 2010.

De un Craciun (cred ca era in 2007) fiecare membru al redactiei a primit de la Bumbutz cate o fotografie inramata. A fost unul dintre cele mai frumoase cadouri primite vreodata si totodata cea mai frumoasa imagine avand ca tema iarna.

Draga Cosmin, la multi ani cu intariziere de cateva zile. Esti un minunat!

Aici puteti admira si cumpara o parte din fotografiile lui Cosmin Bumbutz. http://www.bumbutz.ro/portfolio

Albumul “Cuba continua”, lansat in aceasta vara, un cadou perfect pentru sarbatorile care vin in cateva luni.

 

surse foto: http://metropotam.ro/, Voicu Bojan, http://kitblog.com,

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here