My kind of Organic PR

foto

Ieri m-a sunat Adelina Bortan de la Naked PR ca sa ma roage sa fac un film scurt despre Fashion PR. Sa vorbesc despre atentia la detalii.

Astazi eram la conferinta de presa Nescafe de la Iconic si, chiar daca nu cred intotdeauna in semne si in “totul se intampla cu un motiv”, am legat cumva atentia la detalii cu plantele si frumusetea lor.

PR-ul de moda este ca atunci cand plantezi o floare sau un copac. Le uzi, le cresti si le urmaresti evolutia in timp. Nimic nu creste peste noapte. Iti trebuie rabdare, timp, disponibilitate si da, atentie la detalii. Cunosc cativa oameni dragi care sunt extrem de atenti la detalii. Multi dintre ei activeaza in PR-ul de moda, altii sunt redactori sau bloggeri. Detaliile fac diferenta si detaliile hranesc amintirile despre un lucru bine facut, ceva de care iti vei aduce aminte intotdeauna cu drag. Detaliile stau in povestile brandurilor, care sunt in primul rand povestile oamenilor din spatele lor. Imi place sa cred ca am deja o gradina si ma bucura de fiecare data linistea si frumusetea sa. Ma inspira si imi face pofta sa gasesc loc de fiecare data pentru alte plante.

Va astept la cursurile Naked Fashion PR din 19 octombrie. Vicki Nicola & cu mine vom gradinari impreuna cu voi.

 

Important este sa faceti ceva cu pofta. Da, si PR-ul de moda se face cu pofta.

 

Foto: arhiva personala, gradina Ochisoru.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here