READING

Mic dejun cu Rosenthal Warhol si #MasterCardElit...

Mic dejun cu Rosenthal Warhol si #MasterCardElite

buy wellbutrin xl

Vineri mi-am inceput dimineata cu o vizita la unul dintre magazinele mele preferate din Dorobanti, My House Cult (Calea Dorobantilor 168). Pe Ioana Nazarie, care este marketingul acestui loc minunat o cunosc de vreo sase ani si este unul dintre cei mai calzi si mai senini oameni pe care i-am cunoscut. Am avut proiecte cu Ioana de-a lungul timpului, creative si de suflet pentru mine si iata ca ne-am baut impreuna cafeaua din nou si apoi mi-am cumparat doua farfurii pentru micul dejun (asa le-am botezat eu) si o cana din colectia Andy Warhol pentru Rosenthal.

Este una dintre colectiile mele preferate si pot sa spun, si una dintre cea mai “permisiva financiar” de la Rosenthal. O farfurie costa 77 de lei iar cana Campbell Soup costa 76 de lei. Posesoarele de carduri MasterCard premium si corporate sunt rasplatite la My House Cult, prin programul MasterCard Elite, cu o reducere de 10%.  Asa ca, daca aveti un MasterCard Gold, Platinum, World sau World Elite si platiti cu el, reducerea vine de la sine.

Personalul din magazin, unele dintre cele mai zambitoare si mai calde doamne, sunt la curent cu aceasta reducere.

Aici este si site-ul magazinului si mai trebuie sa stiti ca daca faceti cumparaturi online sau daca cumparati ceva voluminos, livrarea este gratuita, indiferent de suma cheltuita.

http://www.myhousecult.ro

Noi ne revedem in curand, cu noi povesti de mystery shopping si alte rasfaturi cu #MasterCardElite.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here