It’s BeauTEAfull

deschidere mare

Cei care ma cunosc stiu ca nu am multa rabdare atunci cand vine vorba despre tratamente faciale si masaje corporale. Merg la aceeasi cosmeticiana de peste 10 ani si la aceeasi hair stylista deja de 6 ani.

De fiecare data cand am primit invitatii la saloane de beauty, prima intrebare a fost:”Cat dureaza tratamentul?”

BeauTEAfull

BeauTEAfull

 

Ana Maria Nacioiu (care este atenta la mici detalii si o banuiesc ca are un carnet –abecedar in care numerele de telefon au luat locul preferintelor persoanelor cu care interactioneaza) m-a sunat acum doua saptamani si mi-a spus repede: “Draga mea, as vrea sa mergi la un salon care e foarte aproape de tine, sa incerci un tratament care promit sa nu dureze mai mult de 30 de minute”. Cum sa refuz o asemenea invitatie, mai ales ca vroiam sa merg la BeauTEAfull (in strada Duiliu Zamfirescu 10, sector 1, in spatele Guvernului), pentru un refill de ceaiuri Basilur.

2

3

Am ajuns la BeauTEAfull si asa am descoperit ca este un centru de remodelare, infrumusetare si relaxare, cu “esentialele”, cum le spun prietenele mele care scriu despre frumusete.

Ei bine, eu nu sunt blogger de beauty sau beauty editor, asa ca nu voi scrie foarte in detaliu despre produsele folosite si ce contine fiecare si carui tip de ten i se potriveste fiecare.

Eu voi scrie strict despre tratamentele “fulger” de aici, cu rezultate foarte bune si pe care am de gand sa le incerc si in viitor.

cu Stefania Postica, BeauTEAfull

cu Stefania Postica, BeauTEAfull

 

Stefania Postica, cosmeticiana de la BeauTEAfull, cu niste maini de aur fusese brief-uita de Annie. Asa ca s-a incadrat perfect in cele de 30 de minute, cu un masaj facial cu Yon-Ka si o masca de relaxare de la Academie. Crema aplicata la finalul tratamentului a fost de la BDR (Beauty Defect Repair), un produs made in Germany folosit mai intai in clinicile specializate pentru pacienti cu arsuri foarte grave.

Genul de tratament facut de mine este recomandat sa fie facut cel putin o data pe saptamana.

Vreau sa mai incerc aici, tot la Stefania si LPG (dureaza 35 de minute). Am inteles ca LPG este un foarte bun anticearcan si reface fibrele de colagen si elastina (dupa cateva sedinte, crema hidratanta este absorbita mai bine de piele).

Va urma si un tratament Radiofrecventa (20 de minute). Stefania mi-a recomandat sa il fac inainte de un eveniment, am inteles ca este glowing gold pentru ten.

atmosfera Academie

atmosfera cosmetica 2

atmosfera cosmetica

atmosfera repechage

atmosfera, BDR

Dupa ce am terminat tratamentul rapid am baut un ceai asezonat cu prajituri cu Annie pe terasa si apoi mi-am facut urmatoarea programare.

cu Ana Maria Nacioiu

cu Ana Maria Nacioiu

 

ceai

ceai pe terasa

Si pentru ca imi place sa impart astfel de experinte cu voi, anunt cu aceasta ocazie un concurs fulger cu trei premii, de like & share la pagina de Facebook BeauTEAfull. Mai trebuie sa ghiciti cine sunt cele trei actrite din fotografia din deschidere (e si mai jos). Juriul va fi format din echipa BeauTEAfull & cu mine. Fiecare voucher este in valoare de 150 de Lei pentru serviciile de aici.

deschidere mare

Mult succes!

http://www.beauteafull.ro/

https://www.facebook.com/BeauteafullSalon?fref=ts

atmosfera, aparate foto

surse de inspiratie foto: BeauTEAfull, arhiva personala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here