Hello, June!

deschidere mare

Da, astazi este Ziua Internationala a Copilului si vreau sa va zic ca mama ma suna in fiecare an de 1 Iunie, ca sa imi ureze La Multi Ani. Parca si o aud, in orice secunda, pe Facetime: “La Multi Ani, draga! Ai tu 44 de ani, dar tot copilul meu esti….” Si apoi ne bem cafeaua impreuna, eu pe terasa din Bucuresti si ea, in sufrageria de la Akko, inconjurata de cei 8 caini si cele 20 + pisici.

Astazi va prezint pe blog un mini serial fotografic cu Avi si cu mine, unde port o piesa creata de un designer descoperit de curand, via Elena Bululete & her magic team pe acest cont, de la Conan PR, Adina Toader si Simona Pavel.

2

3

Este vorba despre brandul INAIS, colaborarea designerului Ina Isbasescu si producatorul de confectii Simiz Fashion.

Aici  http://inais.ro gasiti colectia INAIS, din care mi-am ales o jacheta pe care o sa o port des in aceasta vara iar pentru sedinta foto am considerat ca rochia-pardesiu din imagini este cea mai potrivita.

Cat timp am fost machiata putin de Ina Francis, in timp ce laudam mansarda luminoasa a atelierului care se numeste “Persona”, Ina mi-a povestit ca ea s-a ocupat de proiect, fiind architect de meserie, din familie de arhitecti. Casa a fost construita de strabunicul sau matern, si se afla in cartierul proiectat odinioara de Nicolae Malaxa.

Mai trebuie sa stiti despre Ina ca face costume de teatru si film, aici este site-ul sau de prezentare: http://www.inaisbasescu.com, unde gasiti imagini din filme, piese de teatru (de la Nottara, Odeon, Maria Filotti Braila), proiecte stilistice adunate in cei 8ani in care a lucrat la PRO TV sau reclame pentru care a creat costume.

Sedinta foto a fost facuta in apropierea atelierului Inei, in Parcul Lia Manoliu.
Fotograf: Catalin Olteanu

Avi si cu mine ne-am distrat. Am facut repede pozele si apoi am mancat briosele si am fugit cuel la lectia de inot.

5

4

6

Eu am ramas cu rochia pe mine si am imprumutat-o pentru petrecerea Viva!, care urma sa aiba loc peste doua zile. Aici e si dovada☺

Viva pic

La Multi Ani, dragilor, azi putem sa facem cele mai penibile prostioare, pentru ca azi e ziua noastra!

final material

Surse foto: Catalin Olteanu, Adriana Chiper


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

 1. Ioana

  1 June

  Totally gorgeous! Amândoi! La mulți ani! ❤️

  • noe

   4 March

   Multumesc mult. Acum am vazut mesajul:)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here