READING

Dragi reviste de martie, va multumesc!

Dragi reviste de martie, va multumesc!


Arata ca o campanie de self PR, dar sa stiti ca este doar o intamplare ca trei reviste sa imi mentioneze numele in acest martie.

A venit Ioana cialis sale Ulmeanu de la Elle, cu materialul “Care-i treaba cu moda in Romania” si mi-a pus cateva intrebari, intr-o dupa amiaza de inceput de februarie. Apoi mi-a spus ca materialul o sa apara in editia de martie a revistei.

Apoi am ajuns in redactie la revista Harper’s BAZAAR, in ziua mea fixa de miercuri si Lil Bulgac, Andrei Iovu si Ina Borcea, flancati de Ioana Chira mi-au spus zambitori ca ma vor la rubrica deja consacrata “Catwalk to Closet”. Aveam sa apar in tandem cu

o buna prietena, Ana Bucur de la Gucci. Poza a fost facuta intr-o zi de luni in care a nins destul de tare. Iar Robert Petreanu merita felicitari pentru cat de relaxata arat, cand eram de fapt inghetata de frig de-a dreptul☺

Apoi m-a sunat Andreea Esca intr-o dimineata de februarie ca sa imi ceara mai multe detalii tehnice despre proiectul Book Cover Tee (in care am cooptat-o pentru a doua serie de tricouri cu coperti de carte ce va fi lansata pe 13 martie). Iar cand am cumparat editia de martie The One am inteles de ce: Andreea Esca a scris in editorialul sau despre proiect.
Le multumesc tuturor inca o data pentru gandurile bune iar celor care citesc acum aceasta postare le recomand cele trei reviste. Nu pentru ca am aparut eu in ele, ci pentru continut si pentru ca imi infrumuseteaza si mai mult diminetile de weekend, atunci cand le citesc.
Pe curand, cu tot ce mi-a placut in revistele de martie 2013!


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here