Diamante de decembrie

Recunosc ca nu sunt o mare pasionata de bijuterii, am cateva piese la care tin foarte mult, iar singura achizitie (restul au fost primite de la mama) este un inel cu aur si argint, “antistres”, manufacturat de amica mea Tamy Livni, fosta proprietara a magazinului Tamara de la Mario Plaza. Dar imi plac povestile cu diamante, mai ales ca este adevarat ca investitia in diamante este una foarte desteapta. Cine stie, poate ca odata cu varsta o sa ma prinda si pe mine acest “sport”! Pana la acel moment, m-am bucurat in acest final de toamna de doua lansari “sclipitoare” si la propriu si la figurat.

In ordinea intrarii in scena:

Colectia capsula a prietenelor de la 109, Ioana Dumitrescu & Marina Moldovan, “Diamonds Are A Girl’s Best Option”, pe scurt, TOI (Triangle of Intelligence”), care inseamna 25 de piese ce redau povestea triunghiului imaginar care se formează din cele trei puncte erotice de pe corp, sani si pubis, (stilizat prin cristale), simbolul identitatii feminine. Este stiut ca diamantele sunt simbolul independenţei si al increderii in sine si in aceasta colectie se regasesc in varianta accesibila pentru toate fetele,  sub formă de print sau in detalii chic de cristale Swarowski cusute pe materialul extrem de placut pe corp. Mi-am cumparat si eu trei piese din aceasta tema, pe care le port cu mare placere.

Saptamana trecuta, prietena Ana Bucur de la Cellini, careia ii puteti citi rubrica de cool hunting din The One m-a invitat la un mic dejun la Roberto’s de la Hilton. Printre bolurile cu salata de fructe si platourile cu croissante au aparut si niste posete de bijutier pe care erau insirate diamantele “new entry” de la Cellini “Diamond XL”. Iar reprezentantul manufacturii pretioase ITITOLI, o afacere de familie din Valenza ne-a povestit cu un accent adorabil italian despre prelucrarea acestor diamante mari si clare iar eu am retinut cel mai important lucru: sunt obtinute fara “child labor”. Eu le consider asadar “diamante bune” si daca vreti sa investiti in aceasta piata, iata si piesele mele preferate.

Diamonds Are A Girl’s Best Option iar eu va doresc sa aveti parte de un decembrie sclipitor.

Surse foto: http://www.109.ro, Cellini.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here