Ce mi-a placut in ultima vreme

Ultimele doua saptamani au fost o adevarata incantare meteo pentru mine. Abia asteptam sa fie mai cald si sa merg pe jos, singurul sport care imi place. Prima incursiune per pedes a fost in Lipscani, intr-o frumoasa zi de joi, 15 martie. Si m-am bucurat mult cand am vazut magazinul Adidas, intr-o frumoasa cladire proaspat renovata.

oglinzile din baia de la Lacrimi si Sfinti

Apoi am luat un dejun asezonat cu Feteasca Alba din podgoria lui Mircea Dinescu la Lacrimi si Sfinti si am incheiat festinul cu o placinta gurmanda, cu branza dulce si langa ea, inghetata cu nuci si cu vanilie de la vecinii de La Delicii.

La plecarea din centrul vechi mi-am luat la revedere de la Lupoaica cu puii, care s-a tot plimbat prin oras in ultimii ani si parca tot in rondul Dorobanti o vad instalata cel mai bine.

treptele cu titluri de carti de la Bastilia

In aceeasi zi am mers si la lansarea cartii Dianei Florina Cosmin, Povestile unei inimi, la Libraria Bastilia din Piata Romana.

detaliu din Afumeria mansardei Bastilia

Imi place la nebunie cum au decorat-o si m-am simtit acolo ca acasa. Acum va trebui sa fac plimbari mai dese intre Carturesti si Bastilia, pentru ca amandoua librariile sunt foarte speciale pentru mine.

Doua fete cool din personalul Hard Rock Cafe se imbratiseaza vesele.

Ieri la pranz am fost cu prietenul meu ca sa mancam la Hard Rock Cafe si ne-a intampinat Radu, unul dintre hostesii locatiei, cu un zambet pana la urechi si niste tatuaje uber cool pe brate. Ne-a spus ca seara e un concert tribute U2 al unui band din Italia.

baiatul cu raste de la Hard Rock Cafe, cel cu tatuaje ( Radu) nu a fost in tura de seara:)

Asa ca am revenit si pot sa spun ca, pe langa faptul ca italienii de la The One au cantat minunat, atmosfera a fost geniala. Iar daca vrea cineva sa faca un casting de baieti si fete cool, cu zambete occidentale, sa vina la Hard Rock Cafe Bucuresti, ca au de unde sa aleaga din tot personalul young & hip de aici.

Sa inceapa o noua saptamana si sa fie mult soare si cald!

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here