BOOK COVER TEE. CAPITOLUL IV.

In primul rand, acest nou capitol trebuia sa fie lansat in urma cu o saptamana. Dar cum am avut o intamplare de film cu tricoul Ancai Belbe, care a ajuns in Olanda ca si cand ar fi fost trimis cu postalionul, iar Anca trebuia sa isi faca poza si sa mi-o trimita la prelucrat, etc, etc, am ales sa lansez astazi aceasta noua serie de carti purtabile.

Asadar, de data aceasta sunt 19 carti, perfecte de lecturat in vacanta de iarna care se apropie.

Eu l-am numit capitolul “perechilor” de prieteni buni si al “marilor sperante”, avand in vedere ca acest titlu se regaseste in doua variante minunate si diferite. Si in acelasi timp am doi autori care isi poarta cartile cu mandrie: Loredana Groza si Adrian Telespan. Si totodata sunt multe titluri romanesti si asta imi place mult.

Tricourile sunt cu maneca lunga, de sezon, din tricot si fleece si au fost realizate pe tiparul Le Petit Indigent al talentatului Razvan Firea.

Faceti cunostinta cu autorii Book Cover Tee. Capitolul IV.

de la stanga la dreapta: Razvan Firea, Bob Toma, Ada Teslaru, Loredana Groza, Marius Concita, Cristina Stanciulescu si Ovidiu Muresanu, Tiberiu Capudean, Diana Tofan

de la stanga la dreapta: Razvan Firea, Bob Toma, Ada Teslaru, Loredana Groza, Marius Concita, Cristina Stanciulescu si Ovidiu Muresanu, Tiberiu Capudean, Diana Tofan

de la stanga la dreapta: Adrian Telespan, Ioana Dumitrescu, Marina Moldovan, Anca Belbe, eu, Robert Ratiu, Ioana Ulmeanu, Cristina Pop si Lili Misaila

de la stanga la dreapta: Adrian Telespan, Ioana Dumitrescu, Marina Moldovan, Anca Belbe, eu, Robert Ratiu, Ioana Ulmeanu, Cristina Pop si Lili Misaila

de la stanga la dreapta: Angelica Dumitrescu, Dhaniel Nora, Roxana Bllinder, Cristina Mazilu, Cerina Ratiu, Ciprian Vrabie, Orly Yanay si Octavian Logigan

de la stanga la dreapta: Angelica Dumitrescu, Dhaniel Nora, Roxana Bllinder, Cristina Mazilu, Cerina Ratiu, Ciprian Vrabie, Orly Yanay si Octavian Logigan

Ada Teslaru & Bob Toma cu “Histoire D’O”, Pauline Réage.

Adrian Telespan cu “Cimitirul” de…Adrian Telespan

Anca Belbe cu “Colectionarul”, John Fowles

Angelica Dumitrescu, “Jurnalul Fericirii”, Nicolae Steinhardt

Cerina Ratiu & Ciprian Vrabie, “Great Expectations”, Charles Dickens

Cristina Stanciulescu & Ovidiu Muresanu (ooomyblog.com), “Nostalgia”, Mircea Cartarescu, cu grafica artistului Liviu Mihai.

Cristina Pop si Lili Misaila, Antz Communications & Eroiiromanieichic, “Un anotimp in Berceni”, Claudiu Komartin

Diana Tofan, H&M Romania, “Great Expectations”, Charles Dicken

Dhaniel Nora & Roxana Bllinder de la Purple Flowers, “Fleurs du Mal”, Charles Baudelaire

Ioana Chira ( Harper’s BAZAAR) & Cristina Mazilu (Mazilique), “Love, ETC”, Julian Barnes

Ioana Dumitrescu &Marina Moldovan de la 1o9, “Fuzz & Pluck”, Ted Stearn

Ioana Ulmeanu (Elle) & Robert Ratiu (Beau Monde), “Pe bune / Pe invers”, Adrian Schiop

Loredana Groza cu “Sexting” scrisa de…Loredana Groza

Marius Concita, prietenul si art-ul meu drag, “Faust”, Johann Wolfgang Goethe

Octavian Logigan, joacadeamine.ro, “Scris pe trup”, Jeanette Winterson

Orly Yanay, orlyyanay.com, “Justine”, Marquis De Sade

Razvan Firea, Le Petit Indigent, “Party Monster”, James St. James

Tiberiu Capudean, “Le Petit Prince”, Antoine de Saint-Exupéry

Iar eu am ales de aceasta data “Rain and other South Sea Stories” a lui W.S. Maugham, cu o fotografie facuta in cea mai recenta vacanta, in Nevada.

Cele 19 coperti purtabile intr-o editie de 100 de tricouri pot fi achizitionate incepand cu aceasta dupa amiaza de pe http://www.molecule-f.com sectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, de la Carturesti, Galateca, Libraria de carte engleza Anthony Frost si in curand si la The Place X. Pretul unui tricou este de 250 de lei.

Profitul  din vanzarea tricourilor  va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”, https://www.facebook.com/Iubirrre?fref=ts si unui adapost pentru seniori fara ajutor.

Am mai scris asta si ma repet, pentru ca este important sa le multumesc celor fara de care povestea “Book Cover Tee” nu ar fi fost posibila: Trei branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si care mi-au fost alaturi inca de la prima editie: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, Philips si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs). Multumesc Lavinia Toma, Nusha Bordei si echipei Draft FCB, sunteti extraordinare!

“Book Cover Tee” este despre carti preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care vor fi invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila, de doua ori pe an, vara si iarna.

Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou inca de la primul capitol pe http://placerileluinoe.ro.

Incepand de maine fiecare carte va fi povestita aici.

Pe curand si un decembrie de vis!

Foto: Oltin Dogaru

Make up: Adina Lad


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here