READING

3 reasons to dream with SoNoRo

3 reasons to dream with SoNoRo

deschidere mare

Festivalul de muzica de camera SoNoRo implineste in aceasta toamna 10 ani. Nu stiu cum au trecut. Imi amintesc si acum de o seara de primavara, era in 2005, cand Gabriela Popp de la MNAC mi-a facut cunostinta cu Razvan Popovici, cel care “a inventat” SoNoRo si care, impreuna cu Diana Ketler a reusit sa adune in jurul sau o echipa internationala de muzicieni si o echipa grozava de PR (Oana Dobre & Co).

Timpul nu mi-a permis sa ajung la toate editiile, dar pot sa va spun ca fiecare concert SoNoRo la care am asistat a fost savurat din plin:pentru alegerea partiturilor, pentru performanta muzicienilor si pentru set-up-ul de exceptie.

afis Sonoro 2015

Asadar, de ce va trimit la SoNoRo 2015?

  1. Pentru tema aleasa: SoNoRo „The Dreamers” – Victoria visatorilor si puterea viselor implinite, incepand de astazi, 30 octombrie si pana in 16 noiembrie. Vor fi 18 concerte, 12 in Bucuresti si restul de sase la Arad, Cluj-Napoca si Bistrita.
  2. Pentru selectia muzicala si cei 35 de artisti care vor performa.
  3. Pentru albumul “Lived and dreamed” care se va lansa in cadrul festivalului, cu muzica lui Josef Suk si Antonín Dvořák si Povestea lui Leoš Janáček pentru violoncel și pian, interpretate de Diana Ketler, Alina Pogostkina, Razvan Popovici si Bernhard Naoki Hedenborg.

Pentru programul complet al festivalului SoNoRo vizitati site-ul oficial, biletele si abonamentele pot fi achizitionate in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online, pe site-ul Eventim. Biletele pot fi cumparate si direct de la casele de bilete ale salilor de concert.

 

Surse foto: SoNoRo


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here