READING

V for Vintage my way: V for Voyage

V for Vintage my way: V for Voyage

deschidere mare

Atunci cand Laura Calin mi-a trimis invitatia de a ma parteneria si la aceasta editie V for Vintage, cu numarul 15 si de a-mi alege cuvantul care incepe cu V, nici nu am stat pe ganduri: V for Vintage toamna 2015 inseamna pentru mine V for Voyage: o calatorie inceputa in toamna lui 2008, cu Laura care a cautat cele mai bune site-uri cu produse vintage din Romania. Asa s-a nascut primul targ important de vintage din Romania.

Nu voi uita editia speciala Tabu din acel octombrie sau noiembrie, care anunta prima editie V for Vintage, la Cafepedia. De atunci, de doua ori pe an, V for Vintage a adunat si mai multe site-uri, apoi design romanesc (in parteneriat cu Molecule-F), artizani eco si alte nise interesante.

V for Vintage goes social deja de cateva editii, cu ajutorul oferit lui Red Panda Romania, adapostului Iubirrre (ajutand cu standul gratuit si promovarea de rigoare).

V for V

Editia de anul acesta V for Vintage inseamna: #contemporan #bestdesigners #futuretrends #innovation #vision #virtual #vanity #value #vintage #virtue; design si cultura vintage, cu nume noi participante (din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Paris, Sofia, Atena si Tokyo), veterani ai editiilor anterioare si studenti si proaspat absolventi ai Facultatilor de Arta si Design din Romania .

Urmariti hashtag-urile alese de expozanti conform temelor propuse:

#VforVINTAGE – Old Hollywood Glamour.

#VforVIRTUAL – Era virtualului si efectul acesteia in moda actúala.

#VforVANITY – Luxul si opulenta incorporate in piese vestimentare.

#VforVALUE – Valorile traditionale si reinterpretarea lor.

#VforVISION – Neconventionalitatea, cea mai buna unealta a vizionarului.

#VforVIRTUE – “Binele” vazut prin prisma celor pasionati de moda si reinterpretat la nivel vestimentar.

 

Si: #IwannaBEatVforV

Programul targului este: 11:00 – 20:00 iar pretul biletului de intrare este 10 lei.

 

Fotografia mea a fost realizata de Mircea in Valley of Fire, in acest august. Afara erau 52 de grade Celsius, o zi in care am simtit efectele incalzirii globale din plin. Silvana Catalinescu m-a ajutat cu transformarea fotografiei in afis.

V for Voyage pentru ca totul este o calatorie: drumul in timp al hainelor vintage; calatoria pieselor de design, de la stadiul de material si pana la cel de obiect finit.

V for Voyage pentru ca fiecare dintre noi a parcurs cateva calatorii in toti acesti ani, s-a atasat de cateva piese vestimentare iar circuitul vintage este hranit in continuare.

 

Ne vedem la V for Vintage, dragelor si dragilor.

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

  1. anda

    28 October

    Frumoasa fotografia ta. Galbenul literelor este de mare effect… solar.

    …and V from Vogue(magazine) – pentru influenta in fashion si lifestyle, de-a lungul a peste 100 de ani.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here