READING

5 idei de cadouri de ultim moment cu efect memora...

5 idei de cadouri de ultim moment cu efect memorabil

un card de spectator

…si pe care le poti achizitiona online.

Initial aveam de gand sa fac un abecedar cu branduri care imi plac – designeri romani, produse de beauty si cosmetice vegane descoperite in ultima vreme, carti, bijuterii, sugestii de adoptie de la distanta de animale abandonate. Apoi am realizat ca mai sunt doar 2 zile pana la Craciun si mai am de cumparat cateva cadouri. Am intrat deja in ritmul de vacanta si prefer sa ma vad cu prietenii mei, sa fac colaje cu Avi si sa ma joc mai mult cu cainii mei decat sa ma inghesui prin magazine. Asa ca am facut o lista de cadouri care pot fi cumparate online si care ne pot bucura tot anul.

Timpul este ceva ce doar memoria il poate reedita, memoria unor momente care conteaza.

un teatru

Numero uno: Un abonament la Un teatru.

Pentru ca Un Teatru implineste 10 ani de existenta in 2020, echipa, in frunte cu creatorii proiectului, regizorii Andrei si Andreea Grosu lanseaza o serie de carduri de fidelitate, în ediție limitată, inspirată de personaje celebre din dramaturgia universală. Oana Pellea, Gigi Căciuleanu, Horațiu Mălăele, Gheorghe Visu și Ionuț Vișan si-au pus amprenta artistica pe cardurile Prospero, Hamlet, Don Juan și Shylock sau abonamentul Mecena, dedicat companiilor. Abonamentele au fost puse deja în vânzare și pot fi comandate online de pe site-ul oficial. Mi se pare o idee minunata de cadou (de sarbatori sau zile de nastere).

Summerwell misto

Numero due:

Un abonament la Summerwell 2020, editia aniversara (#summerwell10), intre 7-9 august, pe Domeniul Stirbei. Vor canta Of Monsters and Men, Nothing but Thieves, Tom Walker si Woodkid. Intra pe site-ul oficial si cumpara(-ti) un cadou de past mid2020.

Summerwell 2010

Sonoro deschidere

Numero tre:

Un abonament la SONORO sau bilete la concertele pop & rock ale anului.

Sonoro

Chiar daca nu s-au pus inca in vanzare biletele, poti sa iti anunti prietena/prietenul printr-un desen simplu sau pur si simplu un bilet scris de mana ta ca acesta este cadoul tau de sarbatori pentru momentul artistic respectiv.

TIFF Unlimited

Numero quattro: Ai ghicit: un abonament la Tiff Unlimited. Cel care va primi cadoul poate sa vada o selectie splendida de filme de la TIFF, multe dintre ele nefiind difuzate in cinematografe sau pe TV. Priceless.

Ca sa nu fiu redundanta cu atatea abonamente, ar mai fi unul la Elvira Popesco sau la Cinemateca. How romantic & how fantastic!

arcen deschidere

Bonus: o plimbare prin Bucuresti in cadrul unui tur ghidat cu Edmond Niculusca si Alberto Grosesco de la Asociatia Arcen. Este o experienta unica si o lectie de istorie despre casele (sau ce a mai ramas din ele) din perioada bunului gust la oras.

Turul ghidat

loz 2

Numero cinque: …un loz in plic. Cine stie, poate e castigator si chiar va fi un cadou de neuitat.

Sarbatori frumoase & be nice.

loz

Surse info: cele de mai sus, www.muzeulpublicitatii.ro

 

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

  1. Marius

    5 March

    Un articol chiar interesant avand in vedere ce am citit in utlima perioada…cred ca ii voi cumpara prietenei mele un abonament la Summerwell 2020, Tom Walker e preferatul ei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here