READING

Trei burse in cadrul unui proiect care imi place

Trei burse in cadrul unui proiect care imi place

Fundatia Friends For Friends si Avon Romania au lansat la inceputul acestei luni “Bursele Superscrieri/Avon”, un program ce isi propune sa sprijine financiar si profesional autorii romani de creative non-fiction care pot sa gandeasca, sa documenteze si sa finalizeze proiecte jurnalistice complexe, de profunzime, pe tema violentei domestice din Romania.

De regula nu dau copy-paste la o stire, dar de aceasta data voi reda intocmai mesajul primit, pentru ca acesta sa fie cat mai clar.

Poate castiga o bursa Superscrieri/Avon orice autor din Romania – indiferent ca este profesionist sau amator, jurnalist sau blogger, se exprima prin cuvant sau prin imagine, publica pe platforme traditionale ori exclusiv in mediul digital.

Programul consta in trei burse in valoare de 1.000 euro fiecare si se desfasoara sub umbrela Premiilor Superscrieri. Acestea reprezinta o competitie care premiaza, din 2011, jurnalismul narativ si scriitura creativa si pentru 2014 ne-au pregatit o surpriza: e primul an in care Superscrieri are si un program de burse, de finantare de continut.

Din juriul care va selecta bursierii fac parte: Dan Duca, Liviu Iolu, Mihnea Maruta, Paul Radu, Raluca Kisescu, Simona Tache,Vlad Mixich si Vlad Petreanu. Intreg programul se va desfasura sub indrumarea Monei Dirtu, care va sustine si partea de mentorat dedicata bursierilor in perioada realizarii materialelor.

Pentru toate detaliile si pasii pe care ar trebui sa ii urmati va invit aici: http://ffff.ro/burselesuperscrieri/

Multa bafta si sa speram ca bataia sa dispara din dictionare in acest secol.

Sursa de inspiratie foto: Fundatia Friends For Friends.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here