Ce mi-a placut in ultima vreme

Intr- o ordine nu neaparat cronologica, tot ce mi-a placut in ultima vreme

Prietenele mele de la http://www.109.ro se pregatesc sa mearga la Tranoi cu colectia primavara-vara 2014, “Baby Don’t Hurt Me”. Am vazut deja cateva piese si sunt mi-nu-na-te.

AVON Romania a lansat AVON Beauty Service, o premiera in make-up: servicii gratuite direct acasa sau la birou. Mi-a placut mult ideea. Aici gasiti toate detaliile. Va imaginati o zi mohorata de toamna in care veti fi rasfatate direct la birou, printre gramezile de dosare si liste de to do’s urgente? (https://www.facebook.com/AvonSpace,

filmul de prezentare a proiectului.

Apoi au fost plimbarile mele printre intalniri, prin Dorobanti (exceptand ziua cu impuscatura in plina strada & zi, de saptamana trecuta). Vitrina de la Madison si o intalnire cu amica Roxana Ciorata, care promoveaza castile Dr. Dre in Romania. Si vizita prietenei mele talentate, Orly viagra cheap Yanay, care tocmai a exportat acest tablou cu calugarita in Franta, la o fana cumparatoare. Si vizita pe care i-am facut-o Irinei Milenkovici la galeria cea chic din Strada Franklin. Si vernisajul Dana & Stephane Maitec de la Victoria 46.

Si au mai fost cele doua zile in care am fost cu cativa prieteni dragi ( Nora Dumitrescu, Ioana Nicolescu, Raluca Simion de la Iubirrre, Robert Ratiu, Razvan Ion, Eugen Radescu), la Fantana, la Universitate, ca sa protestam impotriva eutanasierii cainilor fara stapan. Exista solutii, atat de simple: castrarea cainilor fara stapan, construirea de adaposturi suplimentare si adoptia acestora. M-au impresionat mult protestatarii Salvati Rosia Montana, care au venit la noi si ne-au propus sa militam aproape de ei, pentru ca am fi avut mai multa vizibilitate. Cine salveaza Rosia Montana, salveaza si cainii maidanezi, nu?

Sper din toata inima ca toate aceste problem sa se rezolve catmai repede iar finalul sa fie unul fericit. Pentru toata lumea.

Pe curand, cu alte placeri.

Surse de inspiratie foto: http://www.eva.ro, 1o9, Avon Romania, arhiva foarte personala

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here