READING

Judging Avon Inspiration Challenge 2014

Judging Avon Inspiration Challenge 2014

deschidere mare

Cred ca multi dintre voi au auzit deja de Avon Inspiration Challenge, provocarea lansata de AVON in toamna anului trecut. Iata ca anul acesta AVON a pus in vitrina o noua serie de parfumuri –

Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush (ultimele doua vor fi lansate la finele sezonului de toamna).

Cele 10 parfumuri vor inspira 5 echipe a cate doi artisti romani care se vor lasa inspirati de aromele si sticlele acestora si vor crea 10 lucrari.

Categoriile si numele designerilor din acest proiect sunt:

Design Vestimentar: Ioana Ciolacu si Mihai Dan Zarug. Cei doi vor fi jurizati de Maurice Munteanu

Design de produs: Mădălina Teler si Liliana Stoica, jurizate de Sânziana Pop

Fotografie: Cătălin Georgescu si Cristian Vasile, jurizati de Dragoș Asaftei

Ilustratie: Mădălina Andronic si Ioana Șopov ce vor fi jurizate de talentatii de la Designist.ro

Bijuterie: Carla Szabo si Alexandra Ungurelu, care vor fi jurizate de mine, da.

Alexandra Ungurelu si Carla Szabo

Alexandra Ungurelu si Carla Szabo

Carla si Alexandra au ca surse de inspiratie parfumurile Today Tomorrow Always si Instinct.

Today

Today Tomorrow Always este floral, in care aromele predominante sunt frezia, trandafirul si moscul si o are ca imagine pe Olivia Wilde. Parfumul sarbatoreste 10 ani de cand a fost lansat pe piata din Romania si am inteles ca este un best seller AVON.

Instinct

Instinct o are ca imagine pe Megan Fox iar notele sale sunt floral-lemnoase (se simte foarte bine aroma de lemn de santal).

Nu stiu care au fost criteriile de selectie in ceea ce ma priveste, dar cred ca cei de la AVON stiu ca in materie de bijuterii sunt subiectiva. Pot spune ca ma imbrac intr-un melanj de designeri romani si branduri internationale – mass-market sau de nisa, dar cand vine vorba despre bijoux, tot ce port are amprenta familiei mele sau sunt inele cumparate de mine in diverse etape importante din viata mea. Am si trei inele pe care le port, primite in dar de la trei prietene dragi si un inel pe care mi l-am facut cu ajutorul designerului roman Andreea Mogosanu.

Pe Carla Szabo o cunosc de vreo 7 ani si in iarna lui 2007, pe cand eram marketing manager la revista Tabu, am colaborat intr-un proiect drag mie si a fost unul dintre designerii romani care a creat hartia de ambalaj Tabu, un insert gratuit in revista. Este o fata talentata, unul dintre primii designeri de bijuterie cooptati in proiectul darling Molecule-F si a creat de-a lungul timpului piese de bijuterie cu povesti in spate si cu un simt al umorului si al ironiei socialo-politice foarte bine conturate.

De Alexandra Ungurelu am auzit numai lucruri bune, imi plac bijuteriile ei iar colierul „Silver Pill” mi se pare genial, la fel si inelul „never ending”.

Vizual_Inspiration Challenge

Abia astept sa vad ce vor crea cele doua, pana atunci va invit sa folositi aceste jucarii social media care vor masura acest proiect de amploare: #avoninspirationchallenge #relatie #distractie si Tag @avonspace.

Lucrarile celor 10 artisti romani vor fi prezentate publicului larg in cadrul unui vernisaj ce va avea loc in luna noiembrie (va tin la curent cu datele).

 

Pe curand!

 

Surse de inspiratie foto: https://www.facebook.com/AvonSpace, arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here