READING

The Bold and The Strong meet at The Pioneer Saloon...

The Bold and The Strong meet at The Pioneer Saloon, Nevada

deschidere mare, Welcome to Good Springs

Strongbow este o bautura uber urbana, stiu, dar daca ar fi stiut fondatorii Pioneer Saloon din Good Springs in anul 1913, cand a fost marea lansare, de existenta cidrului meu preferat, cu siguranta ca l-ar fi avut in meniu.

Carole Lombard & Clark Gable memorial room

Carole Lombard & Clark Gable memorial room

 

Mi-am luat familionul intr-o dupa amiaza de sambata si am ajuns in acest loc emblematic despre care s-au facut documentare pentru History Channel, National Geographic si Discovery Channel si unde au fost filmate scene din zeci de filme, printre care “Fear and Loathing in Las Vegas” (1998) cu Johnny Depp, “Miss Congeniality” (2000) cu Sandra Bullock si “The Mexican” (2001), cu Julia Roberts si Brad Pitt.

The Mexican

Fear and Loathing in Las Vegas

Mi-am comandat un Strongbow si am vizitat “impreuna” camera (devenita muzeu) in care Clark Gable a baut de suparare dupa ce a aflat ca avionul in care se afla sotia sa, Carole Lombard, s-a prabusit in apropiere de Las Vegas.

Apoi am mancat un “Cowboy burger” si am jucat biliard in patio-ul salonului, in timp ce un band local a cantat superb coveruri ale unor piese celebre.

 Strongbow, dear, you taste so good.

Strongbow, dear, you taste so good.

2, Strongbow and biliard in the patio

Punctul culminant al vizitei a fost atunci cand m-am schimbat in masina intr-o tinuta “Harper’s BAZAAR” like si am intrat in incaperea in care canta formatia, ticsita de spectatori, cu rochia mea din matase si dantela Ana Alexe, ciocatele western, poseta de seara Furla si ochelarii de soare Ferragamo.

Good bye, Pioneer Saloon

Imaginati-va un orasel in care localnicii s-au obisnuit cu faima locului. Good Springs e un loc de vazut daca ajungeti in Las Vegas. Atmosfera e toata un film cu cowboy, cu gringos, cu ceva glamour Hollywoodian si povesti cu aventurieri in goana dupa aur.

6

Strongbow este la ora actuala cidrul numarul 1 in America. Se gaseste in Romania deja de doua luni, in varianta mere pure (Gold Apple), mar cu soc (Elderflower) si mar cu fructe de padure (Red Berries). Are o concentratie de alcool de doar 4,5 %. Se serveste cu multa gheata, de preferat, in pahare rotunde.

Another bottle of Strongbow, please.

Another bottle of Strongbow, please.

 

Pe curand, cu povesti de pe Route 66. Imi iau proviziile de Strongbow si merg pe urmele lui Jack Kerouac si John Steinbeck pe unul dintre cele mai celebre drumuri americane.

 

#urbanbynature #goldenhours #cidru #mere #Strongbow

Old Hollywood glamour at Pioneer Saloon

Surse de inspiratie foto: arhiva personala.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here