READING

Intel, Digital Divas si “Working Girl”

Intel, Digital Divas si “Working Girl”

Astazi am primit o scrisoare din partea Intel Romania prin care eram anuntata ca blogul meu de placeri este nominalizat la premiul Intel People’s Choice Award in cadrul celei de a doua editii Digital Divas, un concept foarte destept creat de Avon Romania.

Procesul de votare online pentru categoria Intel People’s Choice Award este deschis pana la data de 27 mai pe: http://www.expremio.com/digitaldivas/

Iar onferinta Digital Divas si Gala de Premiere vor avea loc  in data de 3 iunie, la Palatul Ghika.

Aveti grija cu cine vreti sa votati, pentru ca puteti vota un singur blog, o singura data. Eu am incercat mai devreme sa ii votez pe toti nominalizatii (mai putin pe mine, normal) si soft-ul mi-a luat doar un vot.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului: www.digitaldivas.ro.

 

Pe www.facebook.com/IntelRomania, Intel organizeaza, incepand de astazi, concursul INside INstyle pentru comunitatile de followeri si fani ale blogurilor finaliste.  Fanii vor putea vota blogul preferat, iar Intel ii va premia cu o supertableta Intel Inside. Bloggerul cu cele mai multe voturi va primi de asemenea o „supertableta”.

Pe contul de Instagram, intelromania, participantii la Digital Divas 2014 vor avea sansa sa castige de asemenea o supertableta, in concursul #LookInside.

Povestea Intel porneste de la microprocesorul care a schimbat lumea (1971), iar Intel Romania a stiut foarte frumos sa lege tehnologia cu moda, prin proiecte memorabile (imi aduc aminte cu mare placere de cel de anul trecut, din cadrul Romanian Design Week, colaborarea cu Ana Morodan si cu designerii de pe Molecule-F). Draga Manuela Ciugudean, ai facut o treaba extraordinara si cu blogul vostru.

Pana pe 3 iunie va propun sa revedem unul dintre filmele emblematice in ceea ce priveste moda anilor ’80 spre ’90 si a lumii computerelor: “Working Girl” (1988), regizat de Mike Nichols, cu Melanie Griffith in rol principal, cu Joan Cusack (o ador), Sigourney Weaver si Harrison Ford.

 

Surse de inspiratie foto: Intel Romania, Molecule-F, http://thestir.cafemom.com, http://beautydart.wordpress.com, arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here