Saraiman, Saraiman

kamagra in the us

Atunci cand imi era mai dor de cantecele Romicai Puceanu, iata ca la inceputul saptamanii trecute mi-au sosit pe email doua invitatii, una de la Raluca Elena Rogoz (PR-ul lui Razvan Mazilu) si cealalta de la Despina Andrei de la Unicef Romania. Invitatiile erau la acelasi spectacol, premiera “Saraiman”, un show de dans contemporan si stand-up comedy in interpretarea lui Razvan Mazilu si a lui Dan Badea.

Am comasat invitatiile si ieri seara am impartit o loja cu Despina Andrei, Mirela Bucovicean si cu Raluca Dinu (Unicef). Am ras, mi-am adus aminte de diverse momente din copilarie, a fost o ora (si un pic) de relaxare si de buna dispozitie. De Razvan Mazilu a auzit toata lumea si l-a vazut in spectacolele sale fantastice. Recunosc ca de Dan Badea nu auzisem pana acum. A fost elevul lui Dem Radulescu si are o voce tare placuta. Cateva dintre poantele sale m-au facut sa rad cu lacrimi (nu va spun care, mergeti sa il vedeti in spectacol). Coregrafia este semnata Nadar Rosano, un artist israelian care traieste la Tel-Aviv si se plimba prin toata lumea cu proiecte dansante. Iar intreaga lista cu cei care si-au adus aportul la acest “Two Men show” o puteti citi in programul spectacolului, care se joaca in aceasta primavara-vara la Odeon. Momentul meu coregrafic preferat a fost cel cu Mazilu dansand pe fundalul Puceanu,  bruiat de zgomotul unui tren. Are atata forta, sunt acolo atatea sentimente exteriorizate, incat imi doream sa il inregistrez si sa il vad pe repeat pana la saturatie. La finalul spectacolului am ciocnit un pahar de Aligote din podgoriile Averesti Husi (un vin alb minunat) si apoi Despina ne-a dus intr-un loc fermecator si nou pentru mine, la “Camera din fata”, pe Mendeleev 22, cu un décor minunat, cafele senzationale si prajituri de casa. Iar Paul Licsor, proprietarul, este o gazda foarte buna. La fel si intreaga sa echipa.

Despina Andrei

Despina Andrei

A fost o seara minunata de sambata pe care as repeta-o oricand, in aceeasi formatie.

Ceainic si ceasca la Camera din fata

Ceainic si ceasca la Camera din fata

Mergeti sa vedeti “Saraiman”, o sa va placa.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here