READING

Pentru toate celelalte exista ciocolata si #Maste...

Pentru toate celelalte exista ciocolata si #MasterCardElite

cipro no prescription overnight fedex mastercard

In timp ce Cristina Bazavan se incarca de cultura la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, eu ma delectez cu plimbarile mele zilnice prin Bucurestiul agitat.

Acum cateva zile aveam intalnire cu Marina Moldovan de la http://www.109.ro si, pentru ca obisnuiesc sa merg in vizita cu prajituri si alte bunatati, de aceasta data am ales sa cumpar bomboanele de ciocolata cu crema de portocale de la Cioccogelateria Venchi, din Calea Victoriei 124.

Posesoarele de carduri MasterCard premium si corporate sunt rasplatite la Venchi, prin programul MasterCard Elite, cu o reducere de 10%.  Asa ca, daca aveti un MasterCard Gold, Platinum, World sau World Elite si platiti cu el, reducerea vine automat.

Aici gasiti si site-ul cioccogelateriei, https://www.venchi.ro/ro/ si pagina de Facebook, https://www.facebook.com/venchi.ro.

Odata ajunsa in atelierul O Suta Noua, bomboanele au avut mare succes si au crescut glicemia tuturor si pofta de cumparaturi.

Noi ne revedem in curand, cu ultima mea poveste de mystery shopping si alte rasfaturi cu #MasterCardElite din aceasta vara capricioasa.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here