Summer stuff I will wear all seasons

deschidere mare

De fapt a fost asa: Pe 12 iulie, cu o saptamana inainte sa il trimitem pe Avi pentru prima data singur la bunicii de peste mari si tari, a fost cald si bine. M-am imbracat cu costumul de baie Skin Deep din colectia Palms & Charms de anul trecut (pe post de body) si mi-am pus niste jeans evazati, mi-am pus flip-flopsii in picioare si m-am dus pana la Rue du Pain ca sa cumpar croissante. Apoi mi-am baut cafeaua pe terasa si mi-am inmuiat din cand in cand croissantul in spuma perfecta facuta de nespressor. Apoi a venit Clint sa cerseasca atentie si am facut poza de mai sus si inca vreo 10, de care sa imi amintesc peste ani.

Skin Deep 1

Si mi-a venit ideea sa scriu un material despre toate „Summer darlings-urile” mele. Am adunat ceva piese in lista mea, intr-o poveste care ar fi trebuit sa fie publicata la inceputul lui august. Dar m-am luat cu intalniri cu clienti, intalniri cu prieteni, lecturi si seriale in serile lungi, printre Facetime-urile cu Avi si am plecat dupa el, intr-o vacanta la Mediterana in care m-am apropiat de laptop doar de vreo 2 ori, si asta doar ca sa imi verific emailurile urgente.

Iata-ma la final de august, cu revelatia: tot ce am selectat este all seasons iar asta ma va ajuta, cu siguranta, sa trec peste lunile friguroase si mohorate ce vor urma.

Skin Deep 2

Incep cu costumele de baie ale Marinei Moldovan din aceasta vara, Denimania 2.1, care pot fi purtate oricand ca body-uri. Bustierele costumelor din doua piese le voi purta pe sub orice hanorac si pulover.

Skin Deep 3

Skin Deep final

Le gasiti pe Skin Deep si pe Molecule-F.

(model: Cristina Airinei/ Fotograf: Mihai Bumbu).

Sabina Pop, Ioana Iacob, "Blonda de la drept"

Sabina Pop, Ioana Iacob, “Blonda de la drept”

Apoi este capsula de tricouri ale Sabinei Pop, in colaborare cu artista Ioana Iacob, ce completeaza colectia Glimpse of Her Tees a designerului. Voi purta tricoul din foto peste jeans, fie ei evazati sau anii 90, cu Converse shoes, my Airmax sau cu UGG-uri. Colectia a fost lansata la Electric Castle si in prezent poate fi cumparata din concept store-ul Molecule-F.

Sabina Pop:Ioana Iacob, "Fata cu tel"

Sabina Pop:Ioana Iacob, “Fata cu tel”

 

Tee-ul Sabina Pop si Ioana Iacob

 

Walking The Streets of Love Raluca Rosu si Vivian Dunger by Valentina Lupu

Walking The Streets of Love Raluca Rosu si Vivian Dunger by Valentina Lupu

Camasa alba de vacanta, proiectul meu drag lansat in vara lui 2016, in colaborare cu Alina Rachieru (Pineberry Shirts) si cu Marina Moldovan, (Skin Deep).

Walking The Streets of Love, Paul Dunca si Mihai Baltac

Walking The Streets of Love, Paul Dunca si Mihai Baltac

De la inceput am gandit o camasa all seasons, care sa fie purtata si in vacante, dar si la birou. S-au strans deja 4 modele de camasi si am deja un folder plin cu zeci de fotografii ale unor oameni cunoscuti si dragi mie sau “social media friends” care s-au fotografiat imbracati in Camasa alba de vacanta.

Camasa alba de vacanta Hungry Eyes, Diana Nica by Virginia Lupu

Camasa alba de vacanta Hungry Eyes, Diana Nica by Virginia Lupu

Camasa palms and Charms, pic by Felicia Simion, make up Oana Busuioc & hairstyle, Magda Soare

Camasa palms and Charms, pic by Felicia Simion, make up Oana Busuioc & hairstyle, Magda Soare

Camasile pot fi achizitionate de pe Pineberry si din concept store-ul Molecule-F.

Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu, Camasa Alba de vacanta cu Pineberry Shirts si Skin Deep

Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu, Camasa Alba de vacanta cu Pineberry Shirts si Skin Deep

Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu, "Where The Palm Trees Are"

Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu, “Where The Palm Trees Are”

La fiecare camasa “Walking The Streets of Love” vanduta, 10 lei vor merge catre organizatia nonguvernamentala MozaiQ. mozaiqlgbt.ro.

Always Walking The Streets of Love

Always Walking The Streets of Love

Alchemy of Feelings

Andreea Mogosanu, MOOGU a lansat in aceasta vara o capsula cu piese de bijuterie care abordeaza clasicele emotii. “Alchemy of Feelings” are cate o stare pentru fiecare personalitate, captiva intr-un recipient miniatural, insotit de piatra specifica: diamant – iubire, quartz roz – liniste, perla alba/neagra – euforie, pirita/aur – energie, ametist/turcoaz – extaz. Pandantivele se gasesc pe Moogu Shop,  in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F.

Colier Capsula_liniste

Colier Capsula_liniste

 

Daniela Groza, Be Kind For Real tee

Daniela Groza, Be Kind For Real tee

Cu acestea fiind scrise, va doresc sa purtati sanatosi tot ce va place si sa fiti buni pe bune, vorba Danielei Groza. Apropo, tricoul cu mesajul “Be Kind For Real” este all seasons absolut.

final material

Surse foto: http://www.art7.fm, http://touchskindeep.com, https://www.pineberry.ro/special-collection/, http://www.moogushop.com, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

  1. Alina

    12 September

    Big thumbs up! Ai adunat numai o multime de piese cool si non-conformiste 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here