Nice things I will do this September

 

FB_cover_BIDFF_OpenCall_vs3

In ultimele doua saptamani am primit numai emailuri frumoase si am gasit numai chestii interesante pe Facebook & Instagram despre evenimentele lui septembrie.

Asadar, in ordine calendaristica (relativa), iata o lista – care cu siguranta ca va fi comletata cu o alta postare, a evenimentelor de care ma voi bucura in acest septembrie :

Red Panda

2 septembrie, adica maine si doar maine, intre 12:00 si 16:00, colecta de hrana pentru cateii din adapostul Iubirrre din Barbu Vacarescu 162-164. Cine nu poate ajunge, poate sa doneze bani in contul Red Panda. Toate detaliile sunt aici: https://www.facebook.com/RedPanda.Romania/

Detalii pentru actiunea de maine, aici:

https://www.facebook.com/events/167281813840708/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22messaging%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22attachment%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%7D%7D]%22%7D

Intre atatia “aici”, eu sigur voi ajunge “acolo”, adica la actiunea organizata de oamenii minunati care se ocupa de adapost. Dana, Raluca, sunteti ingerii mei.

The Official Animals Rights March

Apoi voi merge la “The official Animal Rights March 2017”, la invitatia Organizatiei “Etica si viitor”. Marsul este anuntat intre orele 14:00-17:00, iar punctul de intalnire este in fata la Mc. Donald’s, Magazinul Unirirea. Daca vreti sa veniti si voi, aici e link-ul de pe Facebook cu info despre mars: https://www.facebook.com/events/1932753760334668/

Daruieste rechizite

Si tot maine, 2 septembrie, “Daruieste rechizite si alimente copiilor nevoiasi”, intre orele 10:00-14:00, la Copacul cu Haine, pe Bulevardul Regina Elisabeta. Toate detaliile, aici: https://www.facebook.com/events/461723480864538/

Ronit Elkabetz

Focus: Ronit Elkabetz”, 6-10 septembrie, la Cinema Elvira Popescu. Un maraton de filme cu actrita israeliano-franceza care s-a stins din viata anul trecut, la varsta de 52 de ani. A fost uan dintre actritele mele israeliene preferate si voi merge sa vad macar unul dintre filmele proiectate. Aici este programul. 

dance festival 1

Bucharest International Dance Festival, 7-10 septembrie 2017, la Cinema „Elvira Popesco”, Centrul National al Dansului Bucuresti, Muzeul National de Art Contemporana + evenimente in acelasi context la URBANINC si Gallery. Vreau sa vad filmul din deschiderea festivalului, „La Danseuse”, in regia lui Stéphanie di Giusto.

Dance festival

Mai am in lista expozitia artistului Alex Mirutziu, ”No blood bank included” si performance-ul ”Dignity to the unsaid”, pe 8 septembrie, la MNAC.

dance festival Cadere Libera

Vreau sa vad si spectacolul de dans al trupei lui Sharon Fridman, pe 10 septembrie, de la 19:30, la Centrul National al Dansului Bucuresti, Sala „Stere Popescu”.

Spotul oficial al festivalului: https://www.youtube.com/watch?v=r5mWrE_fCgQ

Toate detaliile despre filmele din festival sunt aici:

http://www.bidff.ro

www.facebook.com/bucharestinternationaldancefilmfestival

Balkanik

Balkanik Festival, intre 8-10 septembrie, la Gala Regala Baneasa. Toate detaliile, aici:

https://www.facebook.com/events/1080630192050942/

Si, in cadrul festivalului, merg la expozitia Andreei Andrei, “Polaroid Project goes at Balkanik Festival”, https://www.facebook.com/events/112842032715180/

Polaroid Project

______________________________________________________________________________________

8-11 septembrie, retrospectiva Anonimvl, la Cinema Elvira Popescu.

______________________________________________________________________________________

Pelicula

Pelicula, 13-17 septembrie, cu filme latino-americane, muzica, dans, workshopuri, gastronomie. Daca va surade, aici este intregul program: https://www.facebook.com/events/275135309593137/

Imi doresc sa ajung, pentru ca, de cate ori imi amintesc despre emigrarea mea, nu pot sa nu ma gandesc la Gloria Estefan si toate hiturile verii lui 1989, in Centrul de Absorbtie din Kiryat Yam, Israel.

26iul2017_DOK DokStation_Poster A0

DokStation Music Documentary Film Festival,

1417, o editie omagiu lui “David Bowie.

Aici sunt filmele de promo ale festivalui, care include filme documentare de neratat si concerte.

26iul2017_DOK DokStation_Poster A0

Dok Moonlight Breakfast

Dok Moonlight Breakfast

https://www.youtube.com/watch?v=QpAGAw7iqX0

https://www.youtube.com/watch?v=CbeQbucdIZA&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/Dokstation.ro/

http://dokstation.ro/

Showcase of Young Talent_15 17 sept_Bucuresti (1)

Anul acesta nu mai ratez Showcase of Young Talent, 15-17 septembrie: cu 90 de artisti de liceu din 15 orase din toata tara. Selectia a fost facuta de catre profesionisti din cele 5 sectiuni: Eugen Radescu, Andrei Pungovschi, Adrian Sitaru, Gianina Cărbunariu si Vladimir Proca. Cei 90 de artisti au varste cuprinse intre 14 si 19 ani. 
SYT va avea loc la Rezidența BRD Scena9 (str. I.L.Caragiale nr.32) si la Point (str. General Eremia Grigorescu nr.10). Intrarea la festival va fi libera.

Showcase of Young Talent_15 17 sept_Bucuresti (2)

Mai multe detalii: 
www.syt.rohttps://www.facebook.com/showcaseofyoungtalent/

 

World Peace Game poster copy 

Conferinta tinuta de John Hunter, creatorul The World Peace Game, pe 26 septembrie, la Hotelul Sheraton Bucuresti. Hunter este profesor, speaker TED si creatorul “Jocului Pacii Mondiale”, jucat de aproape 40 de ani in multe tari iar in US, si la Pentagon si la Casa Alba. Hunter este un sustinator al pacii iar prin metodele sale didactice, acesta ii dirijeaza pe copii, in baza unor experiente, si nu teorii, sa rezolve probleme actuale mondiale pe cale pasnica.

john-hunter-800x612 copy

World Peace Game play

Hunter vine in Romania la invitatia Verita International School si a Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta. Chiar daca nu as fi fost mama, as fi mers sa il aud pe John Hunter, pentru ca am crezut si voi crede mereu ca orice problema se rezolva prin dialog.

Nu este zi sa nu ma gandesc la toti banii cheltuiti pe armament, care ar fi investiti mult mai inteligent in educatie, sanatate (umana si veterinara), metode de a nu polua si cultura. Pentru doritori, detalii despre bilete gasiti aici:

http://www.veritaschool.ro.

Despre World Peace Game: http://worldpeacegame.org

Detox bun

Detox Market se intampla pe 30 septembrie si 1 octombrie, la Beans & Dots (Strada Actor Ion Brezoianau 23-25), “opera” Carinei Calinei, cu sprijinul artistic al Marinei Moldovan. Nu stiu cum, dar am reusit sa adun 3 sacose pline cu haine, pantofi si gablonturi. Vin si cu tricouri din edtiia Book Cover Tee de anul trecut. Banii obtinuti din vanzarea tee-urilor BCT si a pieselor pe care le-am primit cadou (de-a lungul anilor) vor merge catre dragii mei de la Iubirrre.

Ana Baking

Imi inchei lista de septembrie cu o oprire dulce la Ana Baking Co din Bucuresti Mall. Zilele trecute ma grabeam sa ajung sa imi cumpar masca de par de la The Body Shop si am intrat la Ana doar ca sa cumpar niste prajituri. Dar programez sa imi petrec cateva zile aici in aceasta toamna, cu partenra mea la The Station, Adriana Chiper. Sa lucram in liniste, cum ne place noua, nomad style. A new station, babes.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Am deja o mica lista pentru octombrie. Let’s Fall sanatosi si buni.

Detox Market

Surse de inspiratie foto: toate cele mentionate mai sus + Mihai Bumbu (care mi-a facut fotografiile de promo Detox Market, intr-o zi torida de inceput de august, in curtea revistei Celsius).

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here